2777
2789
عنوان

رفتم پیش روانپزشک

203 بازدید | 8 پست

فهمیدم اختلال شخصیت مرزی دارم 

بهم یسری دارو داده تا ماه دیگ 

تو یوتیوب ک در موردش سرچ کردم دیدم چ ویژگیهای سمیی داشتم ک فکر میکردم عادیه و چقد همسرمو اذیت کردم 

اگ کسی اطلاعاتی میتونه بهم بده یا کتابی پادکستی هرچیزی ک باعث شه بهتر بشناسمش چون دکترم گفت کسب اطلاع ازش ب روند درمانم کمک میکنه 

کسی این اختلالو داشته ک خوب خوب شده باشه؟ 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤

میشه خواهش کنم یکم بیشتر ازخودتون بگین وتوضیح بدین چون ماهم داریم البته دکترنبردیم باتوجه ب علائم حدس میزنیم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی چیزا شاملش میشه 

بطور کلی یعنی کنترل نداشتن روی هیجانات

مثلا خشم خیلیییییی زیاد حتی واسه موضوعات کوچیک و در پی ش خودزنی و زخمای سطحی انداختن رو بدن 

ناراحتی در حد افسردگی برا موضوعات کوچیک ک ممکنه چندین روز هم این حس طول بکشه 

یا گاهی حس میکنی بی نهااایت عاشق همسرت یا اطرافیانتی گاهی حس میکنی متنفری ازشون 

حس قربانی شدن 

ترس از طرد شدن یا بهم ریختن درصورتی ک با یه موضوع کوچیک مثلا جواب تلفن ندادن حس کنی طرد شدی دوستت ندارن و...

در مقابل هم سرخوشی زیااااااد واسه حتی موضوعات کوچیکه 

من حس میکردم افسردگی دارم ک مراجعه کردم ب روانپزشک و عصبانیتمم خیلی زیاد بود افکار خودکشی و خودزنی و داد و هوار و وسیله پرت کردن و...اونم واس موضوعات کوچیک 

انواع مختلف داره و توی من اینا بروز کرد

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤
خیلی چیزا شاملش میشه بطور کلی یعنی کنترل نداشتن روی هیجانات مثلا خشم خیلیییییی زیاد حتی واسه موضوعات ...

اون قسمت عصبانیت زیاد برای چیزای کوچیک و حس طرد شدن واینکه یهو بایکی صدی یهو با یه چیز کوچیک صفرمیشی اینا همه مشترک بود تقریبا چ داروهایی مصرف میکنی برای چ مدت ببین عزیزم شما خداروشکر خودت خواستی درمان بشی ولی طرف من ازنظرخودش عادیه وحاظر ب اومدن مشاوره نداره نمیدونم براش چیکارکنم 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿