2777
2789
عنوان

بالاخره با شوهرم راجب خیانتش صحبت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 83 پست
طلاق نگیر ولی الان که فعلا پشبپونیش داغ برو وکالت در طلاق را بگیر بگو برای تضمین که دبگه نری سراغ ای ...

متاسفانه هیچ راه برگشتی برام نذاشته 

همه ی پل های پشت سرش رو خراب کرد و اکه برگردم این زندگی ،زندگی نمیشه

بله متاسفانن رابطه

من جات بودم اصلا دیگه تو روش نگاهم نمی‌کردم 

با پشیمونیاش دلتو نرم میکنه ولی به اون لحظه فکر کن که داشته اینکارو می‌کرده   اون لحظه یا حتی از قبل ترش که شروعش فکر تو بود؟  اون هم خدارو میخواد هم خرمارو   بهش رو نده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله متاسفانن رابطه

اگه تا این حد پیش نمیرفتن میگفتم یه فرصت دیگه بده با گرفتن حق و حقوق 

ولی تا این حد من نمیتونم ببخشم و اگه شما بودم ده تا بچه هم داشتم جدا میشدم 

دیگه قبح کار ریخته براش هر  سری خیانت کنه میشینه برات زبون بازی میکنه

جمله اخرشم گفته بترسی فق

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

بگو منم یکاری میکنم که راه برگشتی وجود نداشته باشه 

اسی فقط اگه بخشیدیش به راحتی نبخش بگو برات طلا بخره تا برگردی 

خیانت توجیهی نداره باید ریشه خیانت رو پیدا کنی که چی باعث شده بهت خیانت کنه شاید زندگیتون خسته کننده و تکراری شده 

فقط اینو بدون که یه نفر میتونه جوری با شوهرت بره رستوران که تو تاحالا نرفتی 

یه نفر میتونه جوری تو ماشین با همسرت رفتار کنه که تو تاحالا نکردی 

اینارو آوردم بگم که هر خیانتی انجام بشه تقصیر ما زن ها هس که قبل از ازدواج نمیریم مشاور تا یاد بگیریم دلبری کردن و زندگی مشترک رو

با چهارتا اصرار و ادعای مظلومیت برنگرد اگه بهش رو بدی دوباره هم تکرار میکنه مطمئن باش اگه میخوای بب ...

عزیزم کاش راهی داشت تا ببخشم چون همسرم رو خیلی دوست دارم،ولی متاسفانه هیچ جوره قابل احیا نیستم

اگه میخوای باهاش ادامه بدی همین الان حق طلاق یا حضانت یا سند یا هرچی که فکر میکنی بعدا به دردت میخور ...

نه عزیزم نمیتونم ادامه بدم متاسفانه با وجود اینکه زندگی و شوهرم رو خیلی دوست داشتم ولی دیگه همه چیز تموم شد

عزیزم کاش راهی داشت تا ببخشم چون همسرم رو خیلی دوست دارم،ولی متاسفانه هیچ جوره قابل احیا نیستم

منم بودم نمیبخشیدم  خدا لعنتش کنه داره مظلوم بازی در میاره 

الانشو نبین اونموقع رو ببین که بدون فکر به عواقب کارش درحال چه کاری بوده   این اگه ادم بود همچین کاری نمی‌کرد الانم طییعیه که بخواد زندگیشو حفظ کنه فهمیده طلاق بگیره بدبخت میشه کثاقت اشغال

بامشاورو زوج درمان صحبت کن هردونفرتون عجولانه تصمیم نگیر البته اگه دوسش داری اگه نه مهرش ازدلت رفته ...

عزیزم خیلی دوستش دارم،ولی دیگه دوستت دارم های اون رو باور نمیکنم ،زوج درمان که نمیتونه حافظه من رو پاک کنه

ساده نگذربگو عوض این بخشش باید خیالمو راحت کنی و بدونم من بعد چ ارزشی برای کن قائلی پس سه دنگ از کل ...

عزیزدلم نمیگذرم،خیلی دلم میخواست ببخشم ،خیلی دلم میخواست الان سر زندگیم بودم ،ولی متاسفانه راه برگشتی برام نذاشته

اسی بگوبهش چیم کمترازه زن جند..هه بودک رفتی چی برات کم گذاشتم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اگه تا این حد پیش نمیرفتن میگفتم یه فرصت دیگه بده با گرفتن حق و حقوق ولی تا این حد من نمیتونم ببخشم ...

دقیقا همینطوره ،حتی راهی نذاشته برای ببخشش و من محبورم به طلاق