سلام عزیزم منم مخالف واکسن زدن هستم دوتا بچه هامو زدم خیلی اذیت شدم چون تب شدید میکردن (دخترم واکنش بیشتری نشون میداد در حدی که من دائما شیاف میزدم تا یه کم تب بیاد پایین ) برای بچه سومم کلا میخواستم نزنم ولی همسرم گفت چون بدو تولد زدن بقیه بزنیم جدیدا دو تا واکسن اضافه کردن یکی تزریقی یکی هم خوراکی من اونارو نزاشتم براش بزنن با تهدید منو میخواستن مجبور کنن که بزنم حتی گفتن ما به مرکز بهداشت اعلام میکنیم که شما داری کودک آزاری میکنی ولی من گفتم این جدید هارو نمیزنم به هرکی میخواین اعلام کنین ولی قبلی هارو که به هردوتا بچم زده بودن همونارو گفتم زدن .
درضمن واکسن زدن باعث فلج شدن میشه در اثر تب شدید که بعدش باعث تشنج میشه اگه چند بار تکرار بشه بچه میشه یه تیکه گوشت یعنی از نظر مغذی بچه فلج میشه ( یکی از آشناهای ما به بچه واکسن دوماهگی زد بهش حساسیت داشت تا چند مدت بستری بود بیمارستان .دکترا گفتن حساسیت به واکسن . برای دوره های بعدی اون واکسن براش نزدن)
بچه به این کوچیکی چه گناهی کرده که باید ۳ روز دائما تب کنه اگه میشد حداقل توی ۶ .۷ سالگی زد باز کمتر بچه اذیت میشد.
توی شهر ما یه خانم دکتر هست که خواهر شوهرم ازش پرسیده بود میگفت واکسن نزده به بچه الان بچه بزرگ شده از نظر رشدی بهتر رشد کرده ولی بدنش به یک سری از دارو ها جواب نمیده چون دارو هارو بر پایه ی این بیماری ها درست کردن باید مراقب باشه که مریض نشه