2777
2789
عنوان

لطفا هرکی بچش ریتالین میخوره بیاد راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 47 پست
وایی میشه راهنماییم کنید؟منم احتمال اینکه بیش فعالی داشته باشم زیاده (AĎHD)و شنیدم یکی از قرص هایی ک ...

برای بزرگسال ریتالین خیلی تاثیر نداره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم کلاس اول بود دو سه تا هفته ای بهش دادم خیلی بی اشتها و پرخاشگر و عصبی شده بود تمرکزشم خیلی ک ...

در کنارش باید قرص دیگه بدن منم سه ماه این مشکل رو داشتم چند بار به دکترش گفتم گوش نداد آخرش دکتر رو عوض کردم

هرچی آرزوی خوب مال تو 
بچه من میخوره اون اوایل منگش میکرد و بی اشتهایی شدید احساس میکردم اونقدرا هم رو تمرکزش تاثیر نداره و ...

افرین دقیقا 

منم بچم فقط آرومش میکنه 

من از اول می‌نشست سر درسا  اما حواسش پرت بود 

الان ب نظرم فقط آرومش کرده 

بچم قبل قرصا بعضی اوقات تمرکزش عالی بود بعد مثلا یهو میبینی تمرکزش میره کاملا 

شما بچتون قبل اینکه قرص بخوره  کلا تمرکز نداشت یا تمرکزش میومد و می‌رفت؟

مجبورم عزیزم معلمش هر روز شکایت فضول نیست ها میگه چرا حواس‌پرته

ببین من میدونم توی شرایط سختی هستی . ولی دادن ریتالین به بچه ها خیلی اشتباهه . ریتالین یه قرص قوی هست . فرمولش ضعیف شده ماده مخدر شیشه هست ‌ می بینی که الان هم فقط ساکت و بی حوصله اش کرده تمرکز نیاورده براش . باید جور دیگه ای تمرکزشو تقویت کنی انرژی مازادشو تخلیه کنی . مثلا شرایطی فراهم کن روزی سه چهار ساعت با خاک یا اب بازی کنه انرژیشو میکشی بیرون . . باهاش بازی های مهارتی کن . نخود لوبیا قاطی کن بده جدا کنه . بازیای ساده مثل دوز مثل منچ . یه صفحه رو پر از شکلای هندسی یا عدد کن بعد بگو مثلا ۲رو پیدا کن یا مثلث ها رو پیدا کن . به خدا راه زیاده . نرو سراغ ریتالین گناه داره اون بچه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
وایی میشه راهنماییم کنید؟منم احتمال اینکه بیش فعالی داشته باشم زیاده (AĎHD)و شنیدم یکی از قرص هایی ک ...

روان‌پزشک و حتما برید اینجا من خیلی ها رو بهشون گفتم رفتن و دکتر دارو داده و کنترل شده شرایطتشون

هرچی آرزوی خوب مال تو 

ریتالین مگه اعتیاد اور نیست؟؟  جز داروهای مخدره. چحوری میدین به بچه هاتون؟ 

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

ببین من میدونم توی شرایط سختی هستی . ولی دادن ریتالین به بچه ها خیلی اشتباهه . ریتالین یه قرص قوی هس ...

راهنمایی اشتباه ندین خواهشا 

من سه سال زمانم رو از دست دادم از بس اینجا آدمهایی مثل شما غیر علمی حرف زدن و عذاب وجدان دادن بهم 

الان بچه من اجازه نداره روزی دو ساعت بیشتر مدرسه بره چون نمیتونه خودشو کنترل کنه هزار برابر چیزی که نوشتین هم براش انجام دادم تازه پسر من رگه هایی از بیش فعالی داره کامل نیست 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
افرین دقیقا منم بچم فقط آرومش میکنه من از اول می‌نشست سر درسا اما حواسش پرت بود الان ب نظرم فقط آرو ...

همنجورین عزیزم یه موقع بدون قرص عالین یه موقع با قرص هم خوب نیست ولی تا هشتاد درصد مواقع ریتالین جواب میده برای بچع من به دکتر هم گفتم گفت طبیعیه اینجور وقتا یه نصف قرص دیگه بده که من عمرا همچین کاری نمیکنم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
راهنمایی اشتباه ندین خواهشا من سه سال زمانم رو از دست دادم از بس اینجا آدمهایی مثل شما غیر علمی حرف ...

کلاس چندمه پسرت ؟چرا دوساعت فقط میره مدرسه؟درسش الان که داری قرص میدی چطوره؟

افرین دقیقا منم بچم فقط آرومش میکنه من از اول می‌نشست سر درسا اما حواسش پرت بود الان ب نظرم فقط آرو ...

دختر من پیش یک کاردرمان میرفت دوره عدم تمرکز گذرونده بود و با تمرین 

خیییلی بهتر شد 

دارو هم فوکوس پلاس کیدز داد که یک ویتامین برای تمرکز هست 

اگر میتونی هزینه اش رو بدی من کاردرمانگر هم پیشنهاد میدم اما باید پیوسته بره بعد اونم تمرین هاش انجام بدی مرتب 

فعلا امضا ندارم