من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من پسرم کلاس اول بود دو سه تا هفته ای بهش دادم خیلی بی اشتها و پرخاشگر و عصبی شده بود تمرکزشم خیلی کمتر شده بود.دیگه بهش ندادم الان کلاس چهارمه هنوز مشکل دارم باهاش ولی هرقرصی امتحان میکنم بی اشتهاش میکنه و عصبی
درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
بچه من میخوره اون اوایل منگش میکرد و بی اشتهایی شدید احساس میکردم اونقدرا هم رو تمرکزش تاثیر نداره ولی الان در مجموع راضیم بی اشتهایی نداره یه ذره آروم میشه و میشینه سر درسش ولی اون معجزه ای که بعضیا میگن رو هم نمیکننه
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست