2777
2789
عنوان

بالاخره با شوهرم راجب خیانتش صحبت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 83 پست
اون رد نمیکنه قاضی رد میکنهوقتی حاضره طلاقت بده بیاد توافقی طلاق بگیرید الکی خودتو خسته نکن خیلی اذی ...

بعید میدونم راضی بشه به مهریه دادن،آخه مهریه ام بالاست

میفهممت عزیزم الان هزارجور فکر میادتوسرت وهزارجور چرا اما تواولین کسی نیستی که خیانت دیده آخریشم نیس ...

من دیگه در توانم نیست بمونم پای این زندگی،اگه ادامه بدم محبورم آخرش با یه بچه جدا بشم،باورش سخته اما امروز اومده بود برای صحبت راجب همین موضوع و سعی داشت اقدام کنه برای این کار و بچه و...

باید هرچه سریع تر از این زندگی و رابطه خارج بشم چون اکه پای بچه وسط باشه مجبورم تا آخر عمر با یه خیانکار ادامه بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم تو تاپیک اولم که راجب موضوع خیانت بود تاکید کردم که کاربری دست دو نفره چون تو کاربری اصلیم ی ...

آهان بله ببخشید من ندیدم اون تاپیک رو که میگید شرمنده

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
کامل همه چیز

چقدر خودشیفته است میگه از لاشی بودن خودم بوده وگرنه تو خوب و خانوم بودی!! اگر از لاشی بودن خودش (به بیان خودش) نیست پس از چیه توضیح واضحات؟؟!

خودت ببین میتونی ببخشی یا نه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من دیگه در توانم نیست بمونم پای این زندگی،اگه ادامه بدم محبورم آخرش با یه بچه جدا بشم،باورش سخته اما ...

اره خیلی زرنگه میخواد پابندت کنه خیلیا اتفاقا مریضن ودست خودشون نیست اکثرا زنایی میگیرن که خیلی خانوم ونجیب وآرومن که بعد خیانت مطمئن باشن رسواشون نمیکنن

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
عزیزم خیلی دوستش دارم،ولی دیگه دوستت دارم های اون رو باور نمیکنم ،زوج درمان که نمیتونه حافظه من رو پ ...

اتفاقا خیلی بهتون کمک میکنه ولی کاربلد باشه تراپیست خیلی خوبه

بازم خودت میدونی میخوام تلاشتو کرده باشی که پشیمون نشی اخه دوسش داری

ایناییم که میگن حق طلا حق حضانت مهریه بگیر بمون

اینا هیچکدوم دلتو به زندگی خوش نمیکنه وقتی شما دلت خوش نباشه اینا به چ کارت میاد اول درمان کنید هردو رو بعد اگه چیزیم زد به اسمتونم که چ بهتر

ولی اگه خواستی طلاق بگیری حتما حقو حقوقتو بگیر

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بعید میدونم راضی بشه به مهریه دادن،آخه مهریه ام بالاست

خب دیگه زده خودشو به اون راه 

گفته برو تو درخواست بده بعد از کلی دوندگی طلاقت بده هیچ حق و حقوقی هم نده

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
جدا شدید؟به خدا قسم آرزوم بود راهی میذاشت برای ببخشش ،حتی میگم کاش دستم میشکست و وارد تلگرامش نمیشدم ...

بله جداشدم من عقد بودم و جداشدم ولی چقدر سخت بود دوسندارم بهش فک کنم واقعا اگه فک میکنی قرارنیی ب ای کارا نزدیک بشه دیگه ببخش بامشاورحرف بزن تسابی سخت گیری سفت سخت بکن جوری ک اذیت بشه ازجانبت ک دیگه سمت این چیزانره تعهدم دوسداشتی بگیزازش کلاخیانت خیلی سخته بقول خودت مزش بچشی خیلی سخت میتونی ازش ردبشی دوباره ولی اینوبدون من خودم سرتاپام گناه بودولی ب کمک خدا واراده خودم تونسم توبه کنم جوری ک ازمادرتازه متولدشدم 

اگه اهل نمازیدحتمابوقتش بخونید ازخداکمک بگیر شک نکن ناامیدت نمیکنه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!