2777
2789
منکر پیشرفت روح نیستم. اما تمام اینا برای اخرته.وگرنه رکح قوی بشه و بعدش هیچ؟ چرا دیگه برای اخرته‌ . ...

اینکه برای آخرته یا نه رو در جریان نیستم نمیخوام دروغ همینطوری یه سری چیزارو بگم

بله شاید برای آخرت باشه

کار های خوب و بد ما از قبل مشخص شده  

و به یاد آور هنگامی که پروردگارت از پشت فرزندان آدم ذریه آن‌ها را بر گرفت و ایشان را بر خود گواه ساخ ...

عالم ذر اوکیه ولی تو عالم ذر سرنوشتی برای ما نوشته نشده ! 

یه سری شرایط ها گفته شده در حد موقعیت زمانی و مکانی و خونوادگی و ... 

نه این که تمام جزییات رو خدا برامون بخواد بنویسه ! 

این ذهنیت شما غلطه که خدا همه رو نوشته 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم از این آیه ها دقیقه به نوشته شدن زندگی توسط خدا و .. اشاره کرده؟

اون آیه هایی که براتون کپی کردم ریپلای زدم رو بخونین .

مستقیم و غیر مستقیم اشاره کرده 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

کسی که توی این دنیا بدی میکنه دلیل نمیشه توی سری بعدی که میاد عذاب بکشهاینو کی گفتهروح خودش سختی انت ...

پس خدای درون ذهن  شما چقد بی عدالت است حکیم هم نیست 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

عالم ذر اوکیه ولی تو عالم ذر سرنوشتی برای ما نوشته نشده ! یه سری شرایط ها گفته شده در حد موقعیت زمان ...

تا حدی درسته 

خدا سرنوشت ما رو نوشته و این ی چیر کاملا عقیدتیه

خدا از ده سال بعدت خبر داره 

خبر داره ده دقیقه دیگه چیکار میکنی

پس حتما سرنوشتی برات نوشته شده

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

یعنی تو میگی سرنوشتت دست خودته؟تا حدودی درسته خدا راه درستو نشون داده و بعضیا منحرف شدن از راه

خود خدا تو قرآن گفته دست خودمونه که  تو مسیر باشیم یا از مسیر خارج بشیم 

خودش کسی رو به مسیر نمیاره یا از مسیر خارج نمیکنه 

همه چی به دل خودمون بستگی داره 

به دل خودمون هم نهایتا یعنی اعمالمون

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

اون آیه هایی که براتون کپی کردم ریپلای زدم رو بخونین .مستقیم و غیر مستقیم اشاره کرده

چند تاش رو زدم حتی غیر مستقیم هم نگفته که خدا نوشته !

ولی من فک میکنم خدا مسیر زندگیمون رو بهمون نشون داده ولی از سر جهل خیلیا منحرف میشن

آن هدایت تکوینی و هدایت تشریعی است که به انسان ها نشان داده 

مسیر جزئی زندگی در همین دنیا است و با اختیاری که در ژول اختیار خداست با ما دست خودمون رقم میزنیم

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

تا حدی درسته خدا سرنوشت ما رو نوشته و این ی چیر کاملا عقیدتیهخدا از ده سال بعدت خبر داره خبر داره ده ...

این که خدا به تمام  ویزا آگاه هست و دانا و .. هستش شکی توش نیست ! 

این که خدا از آینده من خبر داره 

هیچ ربطی به این نداره که خودش نوشته باشه ! 

ایه ۵۳ سوره انفال

خیلی واضح داره میگه خدا کاری به مسیر زندگیت نداره 

اگر اعمالت اوکی باشه مسیرت رو درست میشه 

اگر اعمالت بد باشه مسیرت رو خراب میشه 

این که خدا به تمام ویزا آگاه هست و دانا و .. هستش شکی توش نیست ! این که خدا از آینده من خبر داره هی ...

من منظورم همین بود 

میگم خدا یه راهی رو نشون میده

اگ منحرف بشیم که قطعا سرانجامش معلومه 

اگه راهی رو بریم ک خدا مشخص کرده هم تهش معلومه

بله تو عالم زر تمام لحظه های زندگی خوب و بد برامون نشون میدن و اگ خودمون بخوایم میایم تو این دنیابعد ...

با این حرف مخالفم که همه چیز نشان داده شده و به قصد خودمون وارد  این دنیا شدیم 

میدونم  از قبل اسمم  انتخاب شده و راه و جایی که قرار وجود داشته باشم انتخاب شده  ولی تنها چیزی که بهش اعتقاد دارم اینه که خدا وند به این دنیا  اورده که امتحانمون کنه  این دنیا کلا امتحانه

رفاقت مثل سیبیل میمونه به هر کسی نمیاد...

آن هدایت تکوینی و هدایت تشریعی است که به انسان ها نشان داده مسیر جزئی زندگی در همین دنیا است و با اخ ...

اهاا درسته

مرسی💙