2777
2789
خوب فرض بر اینکه روح هعی قوی بشه؟ اخرش که چی؟ این تکامل و قوی شدن باید برای جایی باشه . یه اشنا داش ...

شما چطور کار می‌کنید تا پول به دست بیارید

روح هم عذاب میکشه تا پیشرفت بکنه

صددرصد دنیایی هست

ما بهش میگیم برزخ 

بله خب بخشی از رفت و آمد روح رو میبینن

الان روح من درحال حاضر دومین بار هست که به این دنیا اومده

بله تو عالم زر تمام لحظه های زندگی خوب و بد برامون نشون میدن و اگ خودمون بخوایم میایم تو این دنیابعد ...

ما در عالم ذر فقط به ربوبیت خدا و پیامبری پیامبران و اولیای آن ها امامان بله گفتیم 

جزئیات زندگی در عالم ذر به ما نشان ندادند 

وگرنه می‌شود جبر

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما در عالم ذر فقط به ربوبیت خدا و پیامبری پیامبران و اولیای آن ها امامان بله گفتیم جزئیات زندگی در ع ...

هر قشری عقیده ای درباره این‌موضوع دارن

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

خدا سرنوشت مارو نوشته و چه بخوای چ نخوای تمام اتفاقات زندگیت رو خدا میدونهقطعا تو یه رسالتی داشتی که ...

اگر خدا سرنوشت ما رو نوشته 

پس چرا ما حرص اعمال و رفتار بدمون رو میخوریم !؟

وقتایی که دروغ میگیم ، دزدی میکنیم و .. 

دست ما که نیست خدا برامون نوشته دیگه ! 

چرا خدا باید بخاطر چیزایی که خودش برامون نوشته ما رو مجازات کنه ؟

منطقیه؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

از نظر من بهشت و جهنم وجود ندارهما بهشتمون هم اینجاست جهنممون هم اینجاستروح از بدن خارج میشه چون مام ...

روح هیلتر چی شده؟ الان یکی بیار بگو این گه انقد در عذابه احتمالا هیتلر باشه 

یا صدام یا فرعون  

یا کسی که به هزاران نفر تجاوز کرده 

یکیو بیار بگو این که انقدر بدبخته همون طرفه احتمالا 

یعنی این فقر و بدبختی کوچک عذاب آن فرعون و صدام و هیلتر است؟؟؟ اینکه عذاب کمی است 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

آن ها ببخشید نمیدونستم در مورد عالم ذر

البته عقیده ای هستا

اگ اطلاعات بیشتر میخای حتما گوگل کن

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

خدا سرنوشت مارو نوشته و چه بخوای چ نخوای تمام اتفاقات زندگیت رو خدا میدونهقطعا تو یه رسالتی داشتی که ...

کدوم از این آیه ها دقیقه به نوشته شدن زندگی توسط خدا و .. اشاره کرده؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

شما چطور کار می‌کنید تا پول به دست بیاریدروح هم عذاب میکشه تا پیشرفت بکنهصددرصد دنیایی هستما بهش میگ ...

منکر پیشرفت روح نیستم. اما تمام اینا برای اخرته.

وگرنه رکح قوی بشه و بعدش هیچ؟ چرا دیگه برای اخرته‌ . برای زندگی ابدی. 

مهم اینه خوب باشیم. خدا هم جز خوب بودن چیزی ازمون نخاسته

روح هیلتر چی شده؟ الان یکی بیار بگو این گه انقد در عذابه احتمالا هیتلر باشه یا صدام یا فرعون یا کسی ...

کسی که توی این دنیا بدی میکنه دلیل نمیشه توی سری بعدی که میاد عذاب بکشه

اینو کی گفته

روح خودش سختی انتخاب میکنه

ممکنه اصلا روح هیتلر الان اصلا برای ماموریت نیومده باشه

کسانی هم که توی این دنیا حیوون هم میشن روحشون انتخاب میکنه

دلیل نمیشه چون یکی آدم بدی بود الان عذاب بکشه

یا برعکس

5 نظر در مورد عالم ذر وجود دارد که بنده نظر صحیح را عرض کردم

ولی من فک میکنم خدا مسیر زندگیمون رو بهمون نشون داده ولی از سر جهل خیلیا منحرف میشن

و به یاد آور هنگامی که پروردگارت از پشت فرزندان آدم ذریه آن‌ها را بر گرفت و ایشان را بر خود گواه ساخت که آیا من پروردگار شما نیستم؟ گفتند:آری، (و فرشته‌ها نیز گفتند ما هم) گواهی می‌دهیم که مبادا روز قیامت بگویید ما از این (پیمان) غافل بودیم یا بگویید پدران ما پیش از ما مشرک شدند و ما هم از آن‌ها بودیم (که به ناچار از آنان پیروی کردیم) آیا ما را به خاطرآنچه اهل باطل انجام دادند به هلاکت می‌رسانی و این چنین آیات را شرح می‌دهیم شاید به سوی حق بازگرداند)

یعنی تو میگی سرنوشتت دست خودته؟

تا حدودی درسته 

خدا راه درستو نشون داده و بعضیا منحرف شدن از راه