2777
2789
عنوان

پسرم اصلا غذا نمیخوره دارم دق میکنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 21 پست
منم گاهی ازاینکارا میکنم منتها ایشون زرنگه از دهنش درمیاره همه رو😅

پسرمنم همین بود ولی من اندازه چهار قاشق غذا خوری در نظر داشتم بدم بهش هرچی درمیآورد دوباره میریختم براش..اوایل لج میکرد ولی کم کم عادت کرده بود وزیاد زور نمیزد میخورد

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
پسرمنم همین بود ولی من اندازه چهار قاشق غذا خوری در نظر داشتم بدم بهش هرچی درمیآورد دوباره میریختم ب ...

چ خوب الان براش سوپ میزارم و ب همین روش پیش میرم تا ببینیم چی میشه 👍👍

خدایا بی نهایت شکرت❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این ب زور نمیخوره درمیاره و همزمان انقد گریه میکنه ک همون یه ذره گوشت تنش آب میشه

هر بچه ای یجوره قلق خودشو داره انشاءالله سربه راه بشه غذا بخوره

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..

بچه های منم غذاهایی که مناسب سنشون بود وتو برگه بهداشت بود به هیچ وجه نمیخوردن اما غذای سفره رو میخوردن الان دوسال ونیمشون از همون نه وده ماهگی اینا غذای سفره رو نرم میکردم میخوردن 

نظرشمام محترمه

بذار خودش بخوره انقد کثیف کاری کنه تا یاد بگیره اشکال نداره بجای روزی پنج وعده روزی ده وعده بذار جلوش بالاخره یه چیزی به دهنش میرسه ولی بذار خودش بخوره 

حالا پسرمن دو سال و نیمشه اشتهاش خوبه و خودشم غذاشو میخوره ولی منوش خیلی محدوده فقط سه چهارتا غذا رو‌میخوره و هرچیز به جز اون رو نمیخوره دیگه موندم چیکار کنم همیشه که نمیشه فقط همونارو پخت یا جایی میریم اونا نباشه گشنه میمونه