2777
2789
عنوان

مامانم رید به خاستگاری داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6418 بازدید | 232 پست
دقیقا مادر اکس منم تو روز خواستگاری اینکارو کرد و بهم زدیم!الان ۱سال گذشته پسره هم ازدواج کردهولی من ...

الان ناراحتی ولی چند سال دیگه خدا رو شکر میکنی بابت این موضوع

اختلافات مذهبی چیزی نیست که به همین سادگی حل بشه

چون هیچ کدوم از دو طرف کوتاه نمیام

داداشت بزار از خر شیطون میاد پایین به نفع خودش بوده بهم خوردن وصلت 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرشوهرت فقط صاحب اختیار خودش داره دخالت بیجا میکنه

دقیقا

چقدر کاربرا به این دخالتا حق میدن 

اگه مادرشوهر نخواد کرم بریزه احترام عروسشو نگه داره این مشکلات پیش نمیاد

عقیده این ادما اینه

ما بندگان پاک خدا هستیم بقیه در حد ما نیستن

هم کار مامانت بد بوده هم برادرت باید قبل از رفتن به خونه دختر درموردش خونه خودتون صحبت می کردید به ی ...

انتطاراتشو از عروس ایندش مطرح کرد خوب بود فردا میومد تو زندگیشون بعد هی سعی بر تغییرش داشت 

بنطرم جنگ اول بهتر از صلح آخر 

عزیزم خوشحال باشین چون اگه خونواده ای مخالف ازدواج پسرشون باشن ممکنه بعدها عروس رو خیلی اذیت کنن انش ...

عزیزم ما زیر نظر خانواده اش اشنا شدیم اومدن خونمون دیدن من حجابم چطوریه

بعد که من با آقا پسر وارد رابطه شدم بعد ۷ماه اومدن خواستگاری رسمی اونجا یادشون افتاد من بدحجابم؟!

پس احساسات من چی میشه

اینکه من به هیچکس نمیتونم کامل اعتماد کنم چی میشه!

البته بی عرضگی از آقا پسر بود

فقط قهر کرد با خانواده اش 

من الان تو رابطه دیگه ای هستم 

و خوشحالم که بااون خانواده بهم زدم

ولی احساساتم نابود شد

بابت این حلالشون نمیکنم

با کسایی که تاپیک 

به نظرم مادرت دنیا دیده تره داداشت گرمه حالیش نیست کسی ک با یه فرهنگ و عقیده بزرگ شده هرچی بگه من میسازم نمیتونه کنار بیاد و در اخر باعث دعواهاشون میشه 

مثلا ششاید تو خانواده شما محرم نامحرم مهمه ولی اونا نه برای همین اوایل ک وارد خونتون بشه به چشم بد نگاشش میکنن اونورم داداشت باید خودششو عوض کنه 

فقط لباس نیست ک بگن مربوط نیست اعتقادات ک یکسان نباشه زندگی زهر میشه 

افرین به داداشت که بخاطر   مامانش  به زور  چادر سر دختر مردم  نکرد گفت همین جوری میخوادش   مثل  شوهر و برادرر شوهر های من به زور  چادر  کسیدن  سر زناشون   البته من  زیر بار نرفتم      و الان  یزیدم  بین فامیل  شوهرم

آه بسه دیگ دخالت نکنید تو زندگیش به مامانت چه مربوط

راست میگید به مامانش چه مربوط؟؟؟؟

دوست دارم ببینم چند سال دیگه برای ازدواج بچه تدهم همین حرف رو میزنی؟

اگر مخالف نظرت بخواد ازدواج کنه هیچی نمیگی؟

نمی‌خواد به من جواب بدی فقط کلاه خودتو قاضی کن

والله نی نی سایت خیلی مزخرف شده همش شده یه مشت دختر بچه که هیچی حالیشون نیست همین طوری نظر میدن همش میگن به او چه و به تو چه و قضاوت نکن و چمیدونم هزار تا چرت و پرت دیگه خوب مادری که به هزار زحمت و زجر بچشو بزرگ میکنه چطور نمیتونه در مورد عروس ایندش نظر بده پس این مادر فقط وظیفه ی کلفتی داشته عزیزم اختلاف فرهنگی و مذهبی در اینده مشکلات زیادی در زندگی بوجود می اورد دیدم که میگم به قول معروف چیزی را که جوان در آینه نمیبیند پیر در خشت خام می بیند مادرتون چیزهایی میداند که شما نمی دانید و در ضمن کار داداشتون خیلی زشت بوده و رفتارش با مادرش درست نبوده اونم به خاطر دختری که تازه از راه رسیده 

داداشت بزار از خر شیطون میاد پایین به نفع خودش بوده بهم خوردن وصلت

داداشم کسی میخواد که حجاب نباشه زیبا باشه عاشق مامانم بر یک دختر حجاب داداشم به زور رفت جلو پدرش گفت من دخترت نمی‌خوام به زور امدم

الان ناراحتی ولی چند سال دیگه خدا رو شکر میکنی بابت این موضوعاختلافات مذهبی چیزی نیست که به همین ساد ...

ببین ۱سال ونیم گذشته من خداروشکر میکنم نشد 

هیچ حسی هم به اون اقا ندارم با کس دیگه ای وارد رابطه شدم

ولی خب با احساسات من بازی شد

من اولین تجربم بود

با کسایی که تاپیک