2777
2789

😂😂😂

چقد یه عده حرف بیخود میزنن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂حق با شمااست

شما کم بریز خب هرکسی یه جوری پذیرایی میکنه چه چیز خنده داری هست

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
اینو‌که خودمم میدونستم اگه براتون عجیب نیس ما نفری حداقل ۱۰۰گرم گوشت میریزیم

عزیزم این چیزا سلیقه ایه دیگه هرکسی یه طوری پذیرایی میکنه، توجه نکن

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
مگه نخوندی میگه تکه هام از قیمه یه کم بزرگتره.....تکه های منم اندازه ۳ بند انگشته عزیزم

سه بند خوبه اره

سلیقه ای‌که ادم جلو مهمون حفظ ابرو میکنه دیگه

باز حفظ ابرو از نظر ادما باهم فرق داره، دگه هرکسی یه طوری پذیرایی میکنه ممکنه از نظر من یا شما کم باشه یا زیاد ولی از نظر خودش خوبه

عشقم همه مثل هم نبستن سطح در آمد فرق میکنه حتما دارم که میریزم آخه اغراق چی نه تو منو میشناسی نه  من شما رو....دلیلی نیست دروغ بگیم واقعیت زندگی هر کس با دیگری فرق میکنه

3 بند انگشت طول و 3 بند انگشت عرضچی بگمو سوال اینکه میهمانان همه رو میتونن میل کنن؟

بستگی به مهمونا داره آدم بزرک باشن یا بچه ....ولی اکثرا چون یه نوع غذا میدم خورده میشه