2777
2789

۱۰ ماهشه لب ب غذا نمیزنه فقط شیرخشک

از قاشق متنفره سوپ و فرنی و غذاهای آبکی رو باید با قاشق بدم چاره ندارم اما نمیخوره...بقیه غذاهارو در حد دو تکه اونم با دست بهش میدم تا بخوره جدیدا با دست منم نمیخوره خودش میخاد بادست خودش بگیره بخوره ک اونم له میکنه و میریزه و هیچی ب دهنش نمیرسه....داره دندون درمیاره و لاغر شده...

نمیدونم چیکار کنم 😪😪😪😪😪

خدایا بی نهایت شکرت❤️

اوخدا بگردم دستاشو که میخاد خودش بخوره فسقلی🍓😍

ازاین سرلاک خوریا براش بگیر سرش عین قاشق میمونه بدنش عین شیشه پستونک شاید بخوره اینجوری

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا از شیر نگیریش همینه

براش ازین پستونک میوه خوری ها بگیر باهاش میوه بهش بده که خودش رو کثیف نکنه

ما برای پسرم گوشت کباب میکردیم میدادیم دستش که آبشو بمکه(یکم باید نپخته برداری)

داره عزیزم نمیخوره

منم پسرم کوچیک بود وضعم همین بود ولی دلم طاقت نمیآورد یه وعده غذا رو به زور بهش میدادم🤣🤣

میگرفتمش تو بغلم میریختم تو دهنش یادش بخیر

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
داره عزیزم نمیخوره..کباب درست میکنم براش

پسر من غذاهای مادر شوهرم رو هم بیشتر از من دوست داشت!

ولی تا قبل یک سال همینطوره،غذای اصلیشون شیره

بعد یک سال باید شیر رو کم کنی و غذا بیشتر بهش بدی

منم پسرم کوچیک بود وضعم همین بود ولی دلم طاقت نمیآورد یه وعده غذا رو به زور بهش میدادم🤣🤣میگرفتمش ت ...

بهداشت و مشاور تغذیه میگتن بذار به میل خودش بخوره ولی اگه به خودش بود صبح تا شب فقط به شیر وابسته بود..ولی من بااین کارم تو وزن گیریش و سلامتیش خیلی کمکش کردم

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
منم پسرم کوچیک بود وضعم همین بود ولی دلم طاقت نمیآورد یه وعده غذا رو به زور بهش میدادم🤣🤣میگرفتمش ت ...

منم گاهی ازاینکارا میکنم منتها ایشون زرنگه از دهنش درمیاره همه رو😅

خدایا بی نهایت شکرت❤️
بهداشت و مشاور تغذیه میگتن بذار به میل خودش بخوره ولی اگه به خودش بود صبح تا شب فقط به شیر وابسته بو ...

این ب زور نمیخوره درمیاره و همزمان انقد گریه میکنه ک همون یه ذره گوشت تنش آب میشه

خدایا بی نهایت شکرت❤️