2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184196 بازدید | 852 پست

سلام عزیزم من یکم از قبل تر رفتم پست هاتو خوندم ، اگه واقعا میخوای یه زندگی سالم با سلامت روان داشته باشی، به کمک یک مشاور کلا این آقا رو رد کن بره ایشون اصلا قصدش ازدواج نیست . و تهش کلی آسیب برای تو داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ذات پسر اینجوریع ک اگه دختری ک دوسش داره خاستگار واسش بیاد خودشو جر میده 

حتما نباید پاشه الان بیاد خاستگاری ها چون ممکنه شرایطشو نداشته باشه 

اما حتما حتما باید ناراحتیشو ابراز میکرد 

پس نتیجه میگیریم جدی بهت فک نمیکنه یجورایی نیمکت ذخیره ای

لطفا بیخیالش شو 

مث من نشو ک پنج سال بپاش مونده بودم تهش گفت من ک نگفتم صددرصد باهات ازدواج میکنم

اونموقع وابسته تری دل کندن سخت تره

نصیحت خواهرانه منو بپذیر لطفا

نمیخوام بحث قومیتی کنم ولی تو چطوری عقلت نکشید رفتی با پسر یه شهر دیگه دوست شدی امیدوارم بگیری منظورمو

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

آره گفتم خوشحالی ازاینکه دارم میرما گفت بالاخره همه یه روز شوهرمیکنن توام روش😐💔فقط یساعت داشتم گری ...

عزیزم از رفتارش مشخصه که دلبستگی نداره ...چرا خودت رو علافش میکنی؟؟ حیف جوونی و عمرت نیست؟؟ ماشالله که الان همه جا پر شده ازین پسرای بی لیاقت سواستفاده گر ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

من فقط اولشو خوندم.ولی چرا همش با استیکر خنده پیام دادی؟کاش جدی تر صحبت میکردی تا جدی بگیره.همش خندیدی .اونم با خنده جواب داده.بنظرم باید خیلی جدی میگفتی حرفتو.

انگار بنظر میاد خجالت میکشیدی اینا رو بگی تا فکر دیگه ای نکنه.واسه همین با خنده و..گفتی.

آره گفتم خوشحالی ازاینکه دارم میرما گفت بالاخره همه یه روز شوهرمیکنن توام روش😐💔فقط یساعت داشتم گری ...

اسی گول حرفاش خورده بودی وگرنه اون قصد ازدواج نداشته

امیدوارم حداقل ازت استفاده نکرده باشه

که بعدها بشینه با دوستاش بهت بخنده

من وقتی ب پسرمورد علاقم گفتم خاستگار دارم خودشو جر داد همه کار کرد ک من جواب رد بدم خودشم صدبار خاستگاری کردو پدرم موافقت نکرد ک نکرد تهش مجبور شدیم جدا شیم.

بعد تو ب چ امیدی میخوای بمونی با این ک حتی از ذوقش هی استیکر خنده میذاشت و زدش ب شوخی.

کلا حس‌ کردم خوشحال شد از خبری ک بهش دادی.

مشخصه میخاست رابطه تموم شه ولی نمیدونس چطور تمومش کنه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
واقعاااا؟؟؟ اونموقعه چن سالش بود اشتباه ما اینه پای حرف اونا میشینیم باید تاپیک شماهارو خوند یه چیزی ...

اره عزیزم .. نمیدونی ک برا رسیدن به من چیکارا کرد..انقد ک حاظر شد قید خونوادشم بزنه...

اونموقع ۲۲ سالمون بود هردومون