همه براش تیشرت مشکی یا شومیز خونگی یا شال بردن....
همه چی داره فقط دیروز داشت میگفت شوهرم ک اومد باید ی مانتو کتی مشکی بخرم
طرف ما ب خیاطی هست ک سایز دقیقش رو بخرم براش حدود قیمت ۱ تومن میشه.
بنظرتون بگیرم ؟
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
نگاه حرام که نیست بعدم پخش کردنش موردی نداره خوردنش مکروهه یعنی صاحب عزا ممکنه پذیرایی کنه ولی بهتره ...
اخه خیرات و فقط زمانی که فرد فوت میکنه پخش نمیکنن که. ما هربار میریم سرخاک شاید یه چیزی ببریم. یا اصن تو خونمون به نیت اون فرد آشی حلوایی چیزی بپزیم بین همسایه ها پخشش کنیم و شاید ده سال از فوت اون شخص گذشته باشه. تا جایی هم که من میدونم توصیه به خیرات دادن زیاد شده. واسه همین این حرف بنظرم منطق نداره.
اخه خیرات و فقط زمانی که فرد فوت میکنه پخش نمیکنن که. ما هربار میریم سرخاک شاید یه چیزی ببریم. یا اص ...
نگاه عزیزم خیلیا میرن قبرستان واقعا فقیر و بیچاره ن و همون چهارتا خرما بیسکوییت رو بر میدارن میبرن برای بچه هاشون ماهایی هم که داریم بدون برداشتن خرکا فاتحه میفرسیم اینطوری هم اون خیراته مصرف، هم فقره سیر ،هم فاتحه ارسال شده
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دوست عزیز هیچ اشکالی نداره فردی که فقیر نیست ، از خیرات برداره و بخوره.
کجای صحبتای من شما دید که گفتم اشکالی داره؟مکرچه در اسلام یعنی میتونی انجام بدی ولی ندی بهتره پس میتونی بخوری و هیچ اشکالی نداره ولی نخوری بهتره
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
کجای صحبتای من شما دید که گفتم اشکالی داره؟مکرچه در اسلام یعنی میتونی انجام بدی ولی ندی بهتره پس میت ...
مکروه در اسلام
اطلاع ندارم. اگر باشه خیلی خوبه. اینطوری دغدغه و درگیری فکری روی افراد عزادار کمتر میشه ، مخصوصا با ...
ببخشید اگه ادبیاتم تو پست بالا یه کم تند بود معذرت میخوام نشد ویرایشش کنم