2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184019 بازدید | 851 پست
حرف نمیزدم باهاش هی میگفت چیشده بگو کمکت کنم منم عصبی بودم وناراحت هیچی نمیگفتم یاهی میگفتم نمیخوادت ...

الان فکرت چیه

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
باهاش جدی صحبت کردمگفت شرایطش ندارم تا حداقل یکسال دیگه قبلامیگفت من عجله ایی برای ازدواج اصلا ندارم ...

وای این از اون آشغال هاست پسری که عاشق باشه

میمیره وقتی بفهمه عشقش داره از دستش میره🥲🥺

این یه بی غیرت تمام معناست

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه .. یکسال بعدش سنتی با یکی ازدواج کردم چند ماه پیش اتفاقی تو دانشگاه دیدمش توقع داشتم اصلا نگام نک ...

معلوم نمیکنه اگه باهاش ازدواج کرده بودی از الان خوشبخت تر بودی یا نه.دیگه گذشته بیخیال عزیزم

ای باباذوق کردیم مرد بوده پات وایساده ولی چرا اینجوری شد🥲🥲

چه میدونم خواهر،جنسش شیشه خورده داره،منو هم خیلی دوس داره ولی بقیه رو هم دوس داره، دیشب ماموریت بود دخترم همش بغض داشت دلش برای باباش تنگ شده بود، دیگه منم خودمو زدم کوچه علی چپ و به خوبی و خوشی زندگی میکنیم

الان فکرت چیه

نمیدونم خیلی گیجم خیلی ذهنم آشفتس

میگه یکسال صبرکن ولی میدونم چرت میگه ولی دلم هنوزباهاشه اما بشدت ناراحتم ازش ونمیتونم باهاش حرفی بزنم

احساس میکنم هنوز مث پسربچهاس تا یه مررد

بهم گفت هی نیا به من فشاربیار هی فازافسردگی بگیر تهش قراره دوتا علاف یابهم برسن یا نه دیگگفتم مرسی و ...

کات کننننن....

ببین گلم من که اون آدم رو اصلا عشقم حساب هم نمی کنم از سر بچگی و خامی یه احساسات پوچی بوجود اومد.اتفاقا طرف من همکلاسیم هست و رفت با یکی دیگه از همکلاسیام🤣یعنی هرسه تامون یه ورودی و یه رشته...اصلا هم برام مهم نیست آدم به شددددت مغروری بود من احمق هم خام بودم...

بعدش شروع کردم توسعه فردی به خاطر خودم از خودم پرسیدم چرا درگیر اون آدم شدم...جواب:ارزش خودم نمی دونم

به خودم رسیدم کتاب خوندم باشگاه موسیقی زبان به خودم رسیدم تمرکزم روی خودم اومد و عشق درونی رو پیدا کردم.

اگر عشق واقعی محبت یا هر چی می خوای باید اول در درونت بوجود بیاری بعد در دنیای بیرون...

هر وقت میرم دانشکده یکی پیدا میشه بهم بگه چقدر پوستت سفیدتر شده چقدر مشخصه حالت خوبه...

قدر خودت بدون.

اگر هم وابسته ای این وابستگی سمی هست منم دچارش شدم نترس نمی میری احتمالا یه مدت رنج و درد بکشی اما اگه قدر خودت بدونی یه دختری میشی که از خودت کیف می کنی

معلوم نمیکنه اگه باهاش ازدواج کرده بودی از الان خوشبخت تر بودی یا نه.دیگه گذشته بیخیال عزیزم

یه کلیپ دیدم میگفت خوش بحال هیچکس نیست 

همه به نوعی مشکل دارن ولی باز خداروشکر میکنم

تنها چیزی ک آدمو سرپا نگه داشته همین تسلیم بودن ب رضای خداست 

نمیدونم خیلی گیجم خیلی ذهنم آشفتسمیگه یکسال صبرکن ولی میدونم چرت میگه ولی دلم هنوزباهاشه اما بشدت نا ...

عزیزم اولا کامنتم بخون دوما راهکار بهت بدم...

سکوت کن حالت مدیتیشن بگیر ذهنت رو از وابستگی بهش بیار بیرون چون وابستگی تو از نوع سمی هست.

در سکوت از خودت بپرس

آیا اون آدم ارزش تورو درک کرده؟

آیا احترام تورو اون طوری که دوست داری میذاره؟

آیا کنارش آرامش داری؟

ببین قشنگم من ۴ ماه پیش کات کردم.نمی دونم چرا واقعا درگیر آدمی شدم که کنارش آرامش و حس اطمینان نداشتم عشق یعنی حالت خوب باشه.

به کمک داداشم باهاش کات کردم.

یه مدت مرده متحرک بودم چون دچار وابستگی سمی بود وابستگی وابستگی هست بالاخره و حالم واقعا بد بود که دیگه به خودم اومدم و خودسازی درونی رو شروع کردم از همیشه هم حالم بهتره...

حس بلوغ دارم همه اطرافیانم متوجه شدن...

خیلی سطحی داری قضاوت میکنی وقتی هیچی از اون پسر و رابطشون نمیدونی

نکه شما در مورد دختر خانم قضاوت نکردی؟ پسره راست گذاشته کف دستش که بره شوهر کنه دیگه چ قضاوتی ازین واضح تر

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد
دیگه وقتی اینجوری جواب اسی رو داده یعنی براش مهم نیس خواهر، اسی واسه چی خودشو سبک کنه براش خط و نشون ...

احتمال داره از روی غرور اینجوری جواب داده باشه، چون دیده اسی براش استیکر خنده گذاشته اونم خودشو زده به بیخیالی... پس فرداهم هرجا میشینه میگع اره دخترا همشون همینن لنگ خاستگارن تا براشون خاستگار میاد عشقشونو فراموش میکنن