2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که بخیر بگذره براتیکم لیمو بخور اگر دارین تو خونه یا یه چیز ترشکخدانکنه

هر روز یه جوری سورپرایزم می کنه که می‌گم دیگه بدتر از این نمیشم

ولی امروز دیگه جوری حالم بده فقط خدا می‌دونه 

حالا شانس آوردم از سر صبح حالم بد نشد چون امروز امتحان رانندگی داشتم

دقیقا از بعد از اون حالم بد شد

تاابد ویک روز طبیعی

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

هردوتاش درد داره و وحشتناکه

طبیعی همون لحظه دردو میکشی و تموم

سزارین شکمتو ۷ لایه میبرن و میدوزن و تو باید تا ده روز با این بخیه ها باشی با توجه به اینکه شکم جایی هست همش فشار روشه موقع بلند شدن نشستن خوابیدن

جفتشون درد داره پس

باید دید ذهنت کدومو قبول میکنه با کدوم راحتتری و احساس بهتری داری

هر روز یه جوری سورپرایزم می کنه که می‌گم دیگه بدتر از این نمیشمولی امروز دیگه جوری حالم بده فقط خدا ...

عزیزم احتمالن بخاطر استرس و فضای ماشین بوده 

یه چایی بریزم یه خوراکی خوشمزهدکه خودت و نی نی دوست دارین یکم ریلکس کن با خودت از گوشی دور شو

یکم کتاب بخون براش شعر بخون آهنگ بزار برا نینی بخون بهتر میشی

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
من خودم هنوز زایمان نکردمولی عاشق زایمان طبیعیم‌البته آمادگی می‌خواد باید ورزش کنی و کلاسم بریالبته ...

چند هفته اید 

منم دارم میمیرم از تهوع خیلی حالم بده یسره دراز کشیده ام تا پاشم بالا اوردم

مجردم قبلا به سز فکر میکردم چون میترسیدم ولی وقتی فهمیدم طبیعی بدون عوارضه و هیکل و قیافم بهم نمیخوره اگه بخام بعدا انتخاب کنم قطعا طبیعی رو ترجیح میدم

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!