من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مستقل شدن خب خیلی خوبه خیلی حس خوبی داره،اما ازدواج با مردی که باب دلته هم فوق العاده اس مثال اون جمله معروف که یار خوب تمام ماجراست، اما به نظر من آدم باید اول مستقل بشه بعد ازدواج کنه اینطوری پخته تر میشی درصد خطا باز کمتره
بنظرم اگر مردی نصیبت بشه ک خوبه و دوستت داره خیلی بهتره . اون اصلا ازت نمیخواد ک مستقل باشی و کار کنی و ..... همین ک مهارت و هنر و دانش خوبی داشته باشی بزای دل خودت کافیه .
گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
اگر طرف مقابلتان از لحاظ خانواده و اخلاقی خیلی خوب باشه.ظاهرش معمولی ولی خوشتیپ و قد بلند و چهارشونه ...
من اول باهاش مشاوره قبل از ازدواج میرفتم،چندجلسه بیرون میرفتم همه حرفامونو میزدیم اگر به درد هم میخوردیم ازدواج میکردم و تو زندگی مشترک اگر خیلی برام مهم بود مستقل میشدم اگرم نه که هیچی