2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مستقل شدن خب خیلی خوبه خیلی حس خوبی داره،اما ازدواج با مردی که باب دلته هم فوق العاده اس مثال اون جمله معروف که یار خوب تمام ماجراست، اما به نظر من آدم باید اول مستقل بشه بعد ازدواج کنه اینطوری پخته تر میشی درصد خطا باز کمتره

بنظرم اگر مردی نصیبت بشه ک خوبه و دوستت داره خیلی بهتره . اون اصلا ازت نمیخواد ک مستقل باشی و  کار کنی و ..... همین ک مهارت و هنر و دانش خوبی داشته باشی بزای دل خودت کافیه . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
خوشبختی یعنیدوست داشته شدن و دوست داشتنهمینمنی ک ۱۲ساله ازدواج کردم و پول هم خوشبختی نمیاره دعا کن ب ...

اگر همدیگه رو دوست داشته باشیم .

شما جای من بودی کدومو انتخاب میکردی . 

البته اگر میدونستین ک شوهرم کنین از لحاظ مالی تامین هست همه چیزتون

بستگی داره خودت چطور آدمی باشیمستقل شدنه تا چه حد باشهشوهره چقد خوب باشه

شوهره در حدی خوبه که بگی همه چی تموم از لحاظ ظاهر . خانواده . مالی ام ماهی ۳۵ کم کمش ولی بیشتر ۳۵ ب بالا در آمد داره 

اگر شوهرت باشه ک اصلا نیازی به کار کردن نداشته باشی از نظر مالی . چی؟فقط یکی و میتونی انتخاب کنی شما ...

من زندگی مرفه رو دوس دارم داشتن همدم خوب هم عالیه...اگر شوهرت نیاز مالی نداره خب ازدواجو ترجیح میدم

مستقل شدن خب خیلی خوبه خیلی حس خوبی داره،اما ازدواج با مردی که باب دلته هم فوق العاده اس مثال اون جم ...

اگر طرف مقابلتان از لحاظ خانواده و اخلاقی خیلی خوب باشه.ظاهرش معمولی ولی خوشتیپ و قد بلند و چهارشونه.درامدش ماهانه ۳۵ کم کمش بیشتر میگه ۳۵ ب بالله.

شما کدومو انتخاب میگردین؟

بنظرم اگر مردی نصیبت بشه ک خوبه و دوستت داره خیلی بهتره . اون اصلا ازت نمیخواد ک مستقل باشی و کار ک ...

بله دقیقا همچین شخصیتی داره . خانواده و اخلاقش عالیه .ظاهرش معمولیه ولی خوش تیپ و قد بلند و چهارشونه .درآمدش کم کم ۳۵ . بیشتر ماهانه ۳۵ به بالاعه.

شما بودین چیکار میکردین؟

اگر طرف مقابلتان از لحاظ خانواده و اخلاقی خیلی خوب باشه.ظاهرش معمولی ولی خوشتیپ و قد بلند و چهارشونه ...

من اول باهاش مشاوره قبل از ازدواج میرفتم،چندجلسه بیرون میرفتم همه حرفامونو میزدیم اگر به درد هم می‌خوردیم ازدواج میکردم و تو زندگی مشترک اگر خیلی برام مهم بود مستقل میشدم اگرم نه که هیچی