2777
2789
عنوان

انقد لاغر شدم ولی شکم پهلون اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 71 پست
غذای نفاخ نخور کربوهیدرات پایین چربی پایین و مفید حلقه هم میگن خیلی تاثیر داره ولی من دیسک کمر دارم ...

اصلا بلد نیستم حلقه

ولی مصرف پروتئین بالا بردم حدا کنه درست بشه

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

اره عریزم چربی شکم فقط با تغذیه آب میشه

نون و برنج و چربی هارو حذف کنیم اره ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مقالات خوندم هووو منم باید سی کیلو کم کنممن فقط رژیم فستیگ میگیرم خیلی کربن هیدارت کم کردمپروتئین با ...

اره خیلی خوبه

فستینک طولانی مدت خوب نیست

سعی کن در کنار امگا سه مولتی ویتامین و ویتامین‌های گروه ب و زینک بخوری

بعدشم کربوهیدراتت بیار پایین کنترل شده و پروتیین و سبزیجاتت ببر بالا مخصوصا کاهو کلم گوجه خیار 

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
اصلا بلد نیستم حلقهولی مصرف پروتئین بالا بردم حدا کنه درست بشه

چه چیزایی میخوری برا تامین پروتیین؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
166 قدموزنم 87

خب عزیزدلم وزن الانت هم خیلی زیاده 

وزن نرمال برا من و شما باید ۵۸تا ۶۵اینا باشه 

شما چند کیلو دیگه کم کنی شکم هم آب میشه 

تازه میگن شکم آخر سر حذف میشه 

اره خیلی خوبهفستینک طولانی مدت خوب نیستسعی کن در کنار امگا سه مولتی ویتامین و ویتامین‌های گروه ب و ز ...

اره مربیمونم گفت یکماه فست کن یکماه نکن

زینک خیلی اشتها باز میکرد

ولی اره پروتین بالا بردم رو فیبر کم کارم باید فیبرم بالا ببرم

خب عزیزدلم وزن الانت هم خیلی زیاده وزن نرمال برا من و شما باید ۵۸تا ۶۵اینا باشه شما چند کیلو دیگه کم ...

اره میدونم ولی باور کن تمام چاقیم تو شکم پهلومه 

خیلی بده

اره مربیمونم گفت یکماه فست کن یکماه نکنزینک خیلی اشتها باز میکردولی اره پروتین بالا بردم رو فیبر کم ...

زینک رو آخر شبا قبل خواب بخور دیگه کرسنت نمیشه

حتما بخور ریزش م‌‌میگیری

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
خب عزیزدلم وزن الانت هم خیلی زیاده وزن نرمال برا من و شما باید ۵۸تا ۶۵اینا باشه شما چند کیلو دیگه کم ...

خیلی میترسم انقد از خودم بدم میاد خیلی تلاش میکنم بخدا

اره میدونم ولی باور کن تمام چاقیم تو شکم پهلومه خیلی بده

چون شکم آخرین عضوی است که لاغر میشه آخر از همه 

مثلا شما ۱۰کیلو کم کنی میبینی شکم کامل آب میشه 

زینک رو آخر شبا قبل خواب بخور دیگه کرسنت نمیشهحتما بخور ریزش م‌‌میگیری

حتما میگیرم شما

میتونید تو این راه کمکم کنید متاسقانه ریزش مو شذید شده

و یبوست اذیتم میکنه

خیلی میترسم انقد از خودم بدم میاد خیلی تلاش میکنم بخدا

فست خیلی خوبه منم شروع کردم 

شما هم قبل از همه سعی که خودتو دوست داشته باشی عزیزم و با انرژی مثبت نتیجه بهتری میگیری سعی کن با خودت و بدنت قهر نباشی