2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183942 بازدید | 851 پست

ببخشیدا ولی خودآزاری داری؟

این آدم اصلا به درد رابطه نمیخوره

یک ساله هنوز بهت زنگ نزده بهت میگه بهم زنگ نزن

هدیه ازت قبول نمیکنه میگه نمیتونم ببرم خونه شرایط ندارم

میاد تهران حاضر نیست مدت طولانی پیش تو باشه تا دوستاش تماس میگیرن میره پیش اونا ؛ بهت بی محلی میکنه

بهش میگی خواستگار دارم میخنده

بعد اصرار داری با این آدم بمونی و واسش گریه هم میکنی؟؟؟؟؟؟

اصلا از یه رابطه و شخص مقابل چه انتظاراتی داری؟ این آدم میتونه شخصی باشه که کسی ازش انتظاری داشته باشه؟؟؟

منم یه. باربه یکی گفتم خواستگاردارم خندید وقتی فهمید جدیه گفت خیلی دوستت داشتم گفتم گ.... ه نخور 😂😂😂

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب پسره می‌دونه داری دروغ میگی چون همه دخترا برای اینکه پسرارو تحریک کنن زودتر پا پیش بزاره از این د ...

ولی اونم حق نداشته انقد بی تفاوت باشه من جای دختره بودم خواستگارم نداشتم دور اینو خط میکشیدم تا فرصت های بهتری برام‌پیش بیاد 

و منی ک شوهرم بخاطر مخالفت خونوادش دو هفته از خونه قهر کرد و آخرم پدربزرگشو واسطه کرد ک مامانشو راضی ...

واقعاااا؟؟؟ اونموقعه چن سالش بود 

اشتباه ما اینه پای حرف اونا میشینیم باید تاپیک شماهارو خوند یه چیزیم یاد بگیریم تازه

نه ردش کردم قسمم داد گفت نمیبخشمت اگه ازدواج کنی غیر منمنم فحشش میدادم که بره 😂💔ولم کنه

اخی واااای جیگرم سوخت براش

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خدایی من اگه پسر بودم و با دختری بودم تو رابطه و حتی خیلیم همو دوس داشتیماگه بهم میگفت خاستگار دارم ...

پس نگه وازدواج کنه؟ 

بلخره دخترخاستگارداره نبایدبخاطرکسی ک تکلیفش مشخص نیست پشت پازد. 

عذرمیخام ریپلای کردم. 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

مطمئنم ناراحت شده از این حرفت و خواسته عادی جلوه بدهچون اگر تو هم دوسش داشتی قطعا اینطوری عادی نمیگف ...

نه بابا خودش گفت برام مهم نیست خواستگاربرات اومده و میخوایی بری چون نمیتونم بهت بگم نرو ممکنه یوقت اتفاقی بیوفته و اونوقت نشه من مدیونت میشم😐

اصن فک کن این تحفه بیاد خواستگاریت و شوهرت بشه

اخه تو میتونی با همچین ادم بد دهنی بسازی؟؟بچه هم نیستی ک بگم متوجه نیستی یا احساسی تصمیم میگیری

شما اصلا فارغ از خواستگارت،باید این اقا رو حذف کنی

چرا اخه واسه خودتون ذرررره ای ارزش قائل نیستین؟

قطعا که براش مهم نیست و صرفا براش بازیچه بودی حتا اگه شوهرم نکردی دیگ بهش برنگرد 

من الان عقد کردم ولی وقتی دوست بودیم رابطمونم لانگ بود با دوهزار کیلومتر فاصله برام خاستگار سمج پیدا شد بهش گفتم بنده خدا دانشگاه بود فقد داد میزد و گریع میکرد