سلام دوستان...تو یکی از تاپیکام درمورد ایشون و باز شدن گره برادرم صحبت کردم. امامزاده مومد حسن یکی از نوه های امام حسن مجتبی هستن ی بچه ۷ ساله ک میگن ک کافرا دنبالشون کرده بودن و زنده زنده پوست ایشون رو کندن. مرقد ایشون تو استان لرستان و حوالی شهرستان الیگودرزه و بارگاهشون مثل ی چراغ پرنور بین کوه های سر بفلک کشیده لرستان میدرخشن. ایشون چون بچه هستن فوق العاده حاجت روایی دارن و شفا میدن نمونه اش برادر خودم؛خاله ام؛شوهر عمم؛یکی دیگ از عمه هام.خاله ام و..... مسیر زیارتی ایشون اوایل فوق العاده سخت و خطرناک بود اما الان الحمدالله درستش کردن و حدودا ۴ یا ۵ ساعته(بستگی داره از کدوم شهر بخواین برین از الیگودرز یا کوهرنگ) فوق العاده مسیرش راحت شده و بااینکه کوهستانی و سخت بود اما میگن تاالان از دماغ کسی قطره خونی نیومده چون خود آقا میبره و میاره زائراشو... اگ هستین بگین تا از معجزاتشون ک خودم بچشم دیدم بگم و عکسای امامزاده رو بزارم😊
کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشتهاي كوفيان را باز كن
کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشتهاي كوفيان را باز كن
یادمه شمارو توی یه تاپیکی دیدم ولی نمیدونم چی بود اسم کاربریتونو دیدم یادتون افتادم ،شما دلتون خیلی پاکه توی اون تاپیک بهم ثابت شد خواهش میکنم دعا کنید برام با عشقم آشتی کنم و بهم برسیم ❤️منو ببخشه
دعام کنید عشقم برگرده🙂خیلی دلشکستهام،یا امام حسین قسمت میدم به ابولفضل عباس واسطه شو بینمون که باز آشتی کنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وایی خدا من چقد جالب پناه بر خدا التماسسس دعا ایشالله قسمت بشه منم برم زیلرتش ممنونم کگفتی و ما با ...
انشالله عزیزم
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
عزیزم باهاشون ارتباط قلبی بگیرید انشالله ک زیارتشون قسمتتون بشه😘