2777
2789
عنوان

امامزاده ای ک تاالان دست رد ب سینه کسی نزده تجربه شخصی و عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 115 پست
تو منطقه خودمونه

توروخدا برای حل شدن مشکل مالیم دعا میکنی برام

برات ۱۴ صلوات فرستادم

خیلی گرفتارم

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم سوره واقعه رو زیاد بخون...واسه مال و رزق و روزی فوق العادست.پیشنهاد میکنم هرشب ی زیارت عاشور ...

چشم حتما مچکرم❤

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

عکس هم بزارید لطفا از ضریحشون 🥺🙏

الان اپلود شد عزیزم

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

چه جالب قبلا هم یه کاربر درمورد این امام زاده و حاجت رواییشون گفتن منم براشون نذر کردم ولی حاجتم نگر ...

باید صبور باشید بانو..البته گاهی وقتام حاجت ب نفع ادم نیست..منم ازش ی نفرو خواستم ولی حاجت نگرفتم الان ک دارم گذر روزگار و اون ادم رو میبینم میگم خیر و حاجت واقعیم تو نرسیدن ب اون نکبت بود‌..و خداروهزار بار شکر میکنم ک نشد

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

باید صبور باشید بانو..البته گاهی وقتام حاجت ب نفع ادم نیست..منم ازش ی نفرو خواستم ولی حاجت نگرفتم ال ...

گلم نذرم این بود شرایطی برام محیا بشه که خونه بخریم بازم ممنون که تاپیکشو زدی فردا یادم باشه براشون قرآن بخونم

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

من خیلی دورم نمیتونم برم ولی تروخدا هرکی رفت دعام کنید،یا امامزاده مومد حسن شما واسطه شو واسه آشتی منو نیما،من دارم ناامید میشم :) شما کمک کن نیما منو ببخشه بهم برگرده به زودی تا قبل تولدش و باهم خوشبخت شیم

قسمت باشه آشتی کنم بیام زیارتت 

دعام کنید عشقم برگرده🙂خیلی دلشکسته‌ام،یا امام حسین قسمت میدم به ابولفضل عباس واسطه شو بینمون که باز آشتی کنیم

گلم نذرم این بود شرایطی برام محیا بشه که خونه بخریم بازم ممنون که تاپیکشو زدی فردا یادم باشه براشون ...

انشالله حاجت روا بشین عزیزمم

من خیلی دورم نمیتونم برم ولی تروخدا هرکی رفت دعام کنید،یا امامزاده مومد حسن شما واسطه شو واسه آشتی م ...

انشالله عزیزم هرچی ک بخیر و صلاحته واست پیش بیاد

گفتید بیایم اینجا الان باید چه کنیم؟

کسیو معرفی کردم ک با دستای کوچیکش میتونه واسطه حاجتتون از خدا بشه🤲