2777
2789
محص اطلاع عرض میکنمتو همون شرررعی که ازش حرف میزنی صحبت کردن با خانما در مواقع غیرضروری و نشستن تو ج ...

ممنونم بابت اطلاعاتی که میدین.

اینجا مختلطه و آقایون اجازه ثبت نام دارن.

من حتی نسبت به تصویر کوچیک بی حجاب پروفایل برخی هم سعی میکنم نگاه نکنم.

در جامعه هم موارد مبتذل متاسفانه داریم، خودمو از حصور محروم نمیکنم اما رعایت نگاه و دل و ....

تاپیک ها و پست های من معمولا سرگشاده و در مورد رد موارد ضد شرع و یادآوری نماز و .... هست ان شاءالله درسته

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان شما با شاغل شدن خانوما مشکل داری؟

دقیقا بحث شاغل بودن نیس مفهوم این مستقل بودنه که فوق العاده خوبه برای هر انسانی فارغ از جنسیت!!!

بحث اینه اونا لوس شدن 

چه ربطی به شاغل بودن ما داره

بی غیرتی بیداد میکنهاز وقتی خانما شاغل شدن و واژه تساوی و حقوق برابر رو به دنگ دنگ بسط دادن این شد ز ...

واا تو هم از اون دسته زنهای طرف حقوق مردی؟؟؟

زن و مرد باید ب تساوی و برابری برسن

اتفاقا زن مستقل زنی رو پای خودش وایسه و مرد مطمئن باشه این زن بدون اون هم میتونه بهترین در زندگیش شه در برابرش کم میاره 

واا تو هم از اون دسته زنهای طرف حقوق مردی؟؟؟زن و مرد باید ب تساوی و برابری برسناتفاقا زن مستقل زنی ر ...

اتفاقا یه تااپیک دارم من در مورد همین حقوق برابر یه سریا جوری پریدن بهم که من شک کردم اینا واقعا خانومن

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
شاید منظورشودبددبرداشت کردیم .ولی درکل قرار نیست جیره خوره حقوق مردا باشیم

نمی‌دونم...ولی جدی امیدوارم منظورش این نباشه که تقصیر خانم ها هست که کار میکنن :/ چون خیلی غیرمنطقیه... 

خب الان مگه بحث این بود بعدم رل زدن سگش شرف داره به اون بی غیرتیایی که واسه دو ساعت میرن صیغه میکنن ...

رل زدن از روی هوا و هوس هست و حتما گناه و حرامه.

صیعه شرایط خاص خودش رو داره ، زن بی شوهر می تونه خودش صیعه کنه بدون اذن همسر، مدت و مهریه و تعهد درش هست. زنی که صیغه شده و رابطه داشته باید دو تا عده نگه داره یعنی اینطوری نیست که ۳ ساعت دیگه بره با کس دیگه .... 

اینا در دین اومده و قطعا پاک و صحیح و درست هست. 

در رابطه ناپاک نه تعهدی هست و نه حق و حقوقی و نه صحتی

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

ممنونم بابت اطلاعاتی که میدین.اینجا مختلطه و آقایون اجازه ثبت نام دارن.من حتی نسبت به تصویر کوچیک بی ...

تو خیالات و خرافات خودت غرق شو...امیدوارم تو دنیای واقعی افرادی مثل تو هیچوقت سرراهم قرار نگیرن...بلا به دور 😐

رل زدن از روی هوا و هوس هست و حتما گناه و حرامه.صیعه شرایط خاص خودش رو داره ، زن بی شوهر می تونه خود ...

بدون اذن پدر منظورم بود