2777
2789
عنوان

امامزاده ای ک تاالان دست رد ب سینه کسی نزده تجربه شخصی و عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 115 پست
حتما عزیزم خودتم ب آقا متوسل شو ایشون از راه دور هم زیاد حاجت دادن درموردشون تو نت سرچ کن

چشم حتما ممنونم ازت 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشاالله حاجت روابشین .من تابستون میخواستم برم قسمت نشد لطفابرای شفام وازدواج با عشقم واسم دعا کنید انشاالله به حق امام زمان همه حاجت روابشن

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

اسی جان اسم من ساراعه میشه لطفا اگه رفتی برام دعام کنیاز امام زاده بخوای واسطه بشن تکلیف من مشخص بشه ...

سلام مزلسون عزیز چخبر از استال؟از اون ازمایشای خوشگلی ک طرح همانند سازی دنا رو تعیین کردین😅😅😅

چشم سارای قشنگم...خودتم بهشون متوسل شو راه دور زیاد حاجت دادن 

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

انشاالله حاجت روابشین .من تابستون میخواستم برم قسمت نشد لطفابرای شفام وازدواج با عشقم واسم دعا کنید ...

انشالله قسمتتون

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

سلام مزلسون عزیز چخبر از استال؟از اون ازمایشای خوشگلی ک طرح همانند سازی دنا رو تعیین کردین😅😅😅چشم ...

سلام قشنگم، هیچی والا استال شبانه روز تو ازمایشگاه مشغوله

ببخش اگه با اکتشافاتمون موجبات آزار و اذیتتون رو فراهم کردیم🥲😂

فدات گلم چشم حتماا 

نذر خاصی برای توسل دارین شما؟

سلام مزلسون عزیز چخبر از استال؟از اون ازمایشای خوشگلی ک طرح همانند سازی دنا رو تعیین کردین😅😅😅چشم ...

واقعا جانم 

اسم امام زاده دقیفا چیه و اون فرد که آرامگاهشه اونجا چژور اسمشون؟! 

من یه مشکل بزرگ برام پیش اومده بعضیا توو زندگیمون دست دخالت میبرن ومیخوان بهم بزننش چیکا کنم چی نظر کنم؟؟!

سلام قشنگم، هیچی والا استال شبانه روز تو ازمایشگاه مشغولهببخش اگه با اکتشافاتمون موجبات آزار و اذیتت ...

ن عزیزم سرتون سلامت باشه سلام گرم منو بهش برسون😄

والا اول باید آقا رو بشناسی تو نت سرچ کن و ب خودم درخواست بده ی فرصت مناسب ازشون برات میگم.

من با دعای توسل تو حرمشون حاجت گرفتم

ن عزیزم سرتون سلامت باشه سلام گرم منو بهش برسون😄والا اول باید آقا رو بشناسی تو نت سرچ کن و ب خودم د ...

قربونت بزرگیت رو میرسونم😂

آهان اوکی باشه حتما سرچ میکنم و دعای توسل رو هم میخونم

مرسی گلم

واقعا جانم اسم امام زاده دقیفا چیه و اون فرد که آرامگاهشه اونجا چژور اسمشون؟! من یه مشکل بزرگ برام پ ...

امامزاده مومد حسن

تو نت سرچ کنید

انشالله ک مشکلتون حل بشه