سلام دوستان...تو یکی از تاپیکام درمورد ایشون و باز شدن گره برادرم صحبت کردم. امامزاده مومد حسن یکی از نوه های امام حسن مجتبی هستن ی بچه ۷ ساله ک میگن ک کافرا دنبالشون کرده بودن و زنده زنده پوست ایشون رو کندن. مرقد ایشون تو استان لرستان و حوالی شهرستان الیگودرزه و بارگاهشون مثل ی چراغ پرنور بین کوه های سر بفلک کشیده لرستان میدرخشن. ایشون چون بچه هستن فوق العاده حاجت روایی دارن و شفا میدن نمونه اش برادر خودم؛خاله ام؛شوهر عمم؛یکی دیگ از عمه هام.خاله ام و..... مسیر زیارتی ایشون اوایل فوق العاده سخت و خطرناک بود اما الان الحمدالله درستش کردن و حدودا ۴ یا ۵ ساعته(بستگی داره از کدوم شهر بخواین برین از الیگودرز یا کوهرنگ) فوق العاده مسیرش راحت شده و بااینکه کوهستانی و سخت بود اما میگن تاالان از دماغ کسی قطره خونی نیومده چون خود آقا میبره و میاره زائراشو... اگ هستین بگین تا از معجزاتشون ک خودم بچشم دیدم بگم و عکسای امامزاده رو بزارم😊
کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشتهاي كوفيان را باز كن
حتما عزیزم خودتم ب آقا متوسل شو ایشون از راه دور هم زیاد حاجت دادن درموردشون تو نت سرچ کن
چشم حتما ممنونم ازت
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا میدونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ♥️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اسی جان اسم من ساراعه میشه لطفا اگه رفتی برام دعام کنیاز امام زاده بخوای واسطه بشن تکلیف من مشخص بشه ...
سلام مزلسون عزیز چخبر از استال؟از اون ازمایشای خوشگلی ک طرح همانند سازی دنا رو تعیین کردین😅😅😅
چشم سارای قشنگم...خودتم بهشون متوسل شو راه دور زیاد حاجت دادن
کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشتهاي كوفيان را باز كن
انشاالله حاجت روابشین .من تابستون میخواستم برم قسمت نشد لطفابرای شفام وازدواج با عشقم واسم دعا کنید ...
انشالله قسمتتون
سلام قشنگم، هیچی والا استال شبانه روز تو ازمایشگاه مشغولهببخش اگه با اکتشافاتمون موجبات آزار و اذیتت ...
ن عزیزم سرتون سلامت باشه سلام گرم منو بهش برسون😄
والا اول باید آقا رو بشناسی تو نت سرچ کن و ب خودم درخواست بده ی فرصت مناسب ازشون برات میگم.
من با دعای توسل تو حرمشون حاجت گرفتم
واقعا جانم اسم امام زاده دقیفا چیه و اون فرد که آرامگاهشه اونجا چژور اسمشون؟! من یه مشکل بزرگ برام پ ...
امامزاده مومد حسن
تو نت سرچ کنید
انشالله ک مشکلتون حل بشه