2777
2789

اول ازهمه باید بگم ادمیم که زودعصبی میشم و میخوام ازامروز قول بدم کم کم کمترش کنم!ولی خواهشا بگید من باید چیکارکنم شوهرم ادمیه ک بیشتر با زبون خوش و مهرومحبت نرم میشه تا قهروسباست!

میخوام کمکم کنید هستید بگم؟!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربون صدقه زیاد برو دیگه خیلی زیاد 

پارتنر منم اینطوریه 

بعد من وقتی ناراحت میشم یا عصبانی میشم میبینم اونم عصبیه یکمی با قربون صدقه باهاش حرف میزنم آروم که شد خودم عصبانی میشم و ناز میکنم 

چون دیگه اون موقع آرومه رسیدگی می‌کنه 😂

اول دلیل عصبی شدنات رو بفهم ،یا گرسنگی،کم خونی،کم خوابی،ببین چیه ،اینات به جا باشه ها ارومی

سختی زندگی😕پدرم ک فوت شد خواهرومادرم ک تنهاموندن من کلا حق بدید زود رنج و کم طاقت شدم

ولی الان داروهای ویتامین میخورم تا بهتریاشم

ولی میخواستم بدونم دررابطه به خانوادش چطورباشم!!! بگم یانگم چجوری باشم رو بازی نکنم چون مامانش خیلی ادم زرنگیه فقط همش من بده میشم

خب سعی نکردید بهترشید

نمیتونم.... با خودم میگم دفه بعد  دیگه عصبی نمیشم فایده نداره.....

درصورتی ک بازبون خوش و سیاست میشه به چیزایی ک میخام برسم ولی نمیتونم از بس ساده ام

سختی زندگی😕پدرم ک فوت شد خواهرومادرم ک تنهاموندن من کلا حق بدید زود رنج و کم طاقت شدمولی الان داروه ...

بمیرم برات مادرشوهرم من فوق العاده زرنگه بازبون خوش همه حقو بهش میدن پریروز جلو جمع با زبون خوش و شوخی بهم بی احترامی کرد الان ک به شوهرم بگم بازم حقو بهش میده......

قربون صدقه زیاد برو دیگه خیلی زیاد پارتنر منم اینطوریه بعد من وقتی ناراحت میشم یا عصبانی میشم میبینم ...

اره مرسی😘میخوام ازامروز واقعا بخودم قول بدم بهترعمل کنم

دررابطه باخانوادش چطوری هستید