2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست و باتجربه توزندگی میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 38 پست
خب جواب میده!مثلا باکمال پرویی بدون اینکه بپرسن توجیب پسرشون هس یان میگن فلانچی بخر یااینن چیزا رو م ...

ببین بابای منم این اخلاق داره الان همه خانوادش ازش پول دار ترن  والا مامان من که هرکاری کرد حریفش نشد شوهر من واسه خانوادش خرج نمیکنه ولی به نظرم با سیاست جلوش بگیر مثلا بهش بگو عزیزم الان خودمون فلان چیز لازم داریم بهتر اول به فکر خودمون باشیم بعدا پول اومد دستمون اینو براشون بخریم بالاخره تو زن اون خونه ای باید حرفت برش داشته باشه ولی راهش جنگ و دعوا نیست چون بدتر پنهون کار میشه بعد ازونور یه موقع یه چیزی میخره بگو یکمم ببریم واسه بابات اینا اینطوری می‌فهمه تو دشمنشون نیستی  

ببین بابای منم این اخلاق داره الان همه خانوادش ازش پول دار ترن والا مامان من که هرکاری کرد حریفش نش ...

خب الان یکی دوروز از بحثمون میگذره اشتی کردیم ولی ادمی نیست اخه درستوحسابی حرف بزنه

الان پیام بدم بگم اینو!!!قادگ بزارم فراموش بضه!

بگم چون خودمون توخونه وسیله نیازداشتیمو اینا بهتربوداول بفکر نیازات خودمون بودی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب الان یکی دوروز از بحثمون میگذره اشتی کردیم ولی ادمی نیست اخه درستوحسابی حرف بزنهالان پیام بدم بگم ...

به نظرم حالا که بحث تموم شد دیگه ادامه نده ولی دفعه بعد بگو عزیزم قبلش بهتر با من مشورت کنی چون زن خونم و بهتر از تو می‌دونم چی تو خونه نیازه یه موقع چیزی میخری که خودمون به پولش نیاز داریم اگه دستمون باز باشه خودم دوست دارم هوای پدر مادرت داشته باشیم ولی خب الویت باید اول خودمون باشیم بعد بقیه 

به نظرم حالا که بحث تموم شد دیگه ادامه نده ولی دفعه بعد بگو عزیزم قبلش بهتر با من مشورت کنی چون زن خ ...

نگم پس؟

چون خانوادش پرتوقعن میدونم تکرارمیشه

یعنی بزارم دوباره تکراربشه و بگم!

نگم پس؟چون خانوادش پرتوقعن میدونم تکرارمیشهیعنی بزارم دوباره تکراربشه و بگم!

اره بذار تکرار شه و بعد بگو اگه دیدی دوباره کار خودش کرد دیگه به بحث ادامه نده بذار بهت اعتماد کنه من خودم وقتی به شوهرم میگم به فلانی فلان حرف نزن یا فلان کار نکن یه بار میگم و رد میشم بعد اگه بگه و ضربه بخوره با آرامش میگم فدای سرت پیش اومده ولی خب خوبه آدم واسه بقیه چارچوب بذاره چهارتا حرف اینطوری آخه شوهر من خیلی سادس زود دلش واسه همه میسوزه 

اره بذار تکرار شه و بعد بگو اگه دیدی دوباره کار خودش کرد دیگه به بحث ادامه نده بذار بهت اعتماد کنه م ...

شوهر منم همینه دقیقا نه دلش میاد ن بگه ن هیچی شاید اصلا میخواست ن بگه نتونسته

باش عزیزم پس صبرمیکنم سر ی موقعیت دیگه بهش میگم عزیزم  توخونه و برای خودمون  وسیله نیازداشتیم بهتربود بامن مشورت کنی دراین مواقع و اول نیازات خودمون برطرف بشه!!!اوکیه؟؟؟؟

کاش تحمل میکردم ازاول همینومیگفتم و دعوانمیکردیم

خب چطوربگم میشه راهنمایی کنید

ببین بستگی به روحیات و اخلاقیات شوهرت داره نمیشه نسخه های متفاوت داره حقیقتا

خودت یواش یواش متوجه میشی

ولی اینو مطمئن باش عصبی که میشی از چشمش میفتی،پس اول سعی کن خوب بخوری بخوابی،حواست به خودت باشه به این مرحله نرسی تا ادم بده تو نشی 

واینکه احترام،مردها عاشق اینن احترامشون کنی👌

پس تو درحال حاضر

۱.مستقیم چیزی نگو

۲.به خودت برس

۳.احترام کن،مودب باش

همین سه تا خودش میبرتت به مقصود😉

شوهر منم همینه دقیقا نه دلش میاد ن بگه ن هیچی شاید اصلا میخواست ن بگه نتونستهباش عزیزم پس صبرمیکنم س ...

اره عزیزم سعی کن با آرامش و حرف زدن مشکل حل کنی اینطوری حرفات تاثیرشون بیشتر