2777
2789
عنوان

خواستم واسه ازدواجم از دعا نویس دعا بگیرم همه گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 51 پست

ببین هرطور صلاحت حتی اگه دعا نویسی بد باشه چه خوب تو به خودت باور کردی که بری دعا نویسی بختت باز میشه یعنی تو بعد اون میتونی باور کنی که تک دنیا بهترینی و بختت باز میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشناسم سید اینا

نمیدونم والا پرسو جو کن سید پیدا کن

چون بری پیش این جادوگرا هزار تا جرتو پرت تحویلت میدن 

ک اره طلسمت کردن اره بیا این دعا رو بگیر ۵ میلیون فلان کنم برات بیسار کنم ‌

بدتر میشه که بهتر نمیشه دعا نویس اگه دعاش میگرفت وضع خودش این نبود خودت با خدا دعا کن ادعیه قرآنی بخون ولی سمت این چیزها نرو که در کفر و شرک تو زندگی باز میکنه فوقش یه زمان محدودی تو این دنیا هم زندگی کنی به چشم نیاد ولی اون دنیا زندگی ابدی رو چیکار میکنی 

کاش تو اینجا بودی 💔

[QUOTE=367642707]تو قران از سحر و جادو گفتن محترمه دیدگاه شماهم[/QUOTE 

پیش هر کی میری قبلش بپرس کارش خوبه بعددبرو. بعضیا چون بلد نیستن کار برعکس میکنند. دعا زمان و روز بخصوصی داره.‌چرا از قرآن کمک نمیگیری؟ شنیدم میگن سوره احزاب بخونی یا بنویسی بختت باز میشه

بدتر میشه که بهتر نمیشه دعا نویس اگه دعاش میگرفت وضع خودش این نبود خودت با خدا دعا کن ادعیه قرآنی بخ ...

منظورم اینه اینایی که به خواست خدا ازدواج کردن و زندگیشون اونطوره از کجا معلوم منم مث اونا نشم