2777
2789
عنوان

امامزاده ای ک تاالان دست رد ب سینه کسی نزده تجربه شخصی و عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 102 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان برادرتون خوب شدن؟؟

خداروشکر..روند بهبودش تدریجی و ب مرور زمان

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

ان شاءالله کامل خوب بشه

ممنون عزیزدل انشالله شماهم حاجت روا بشین

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

شاه احمد بالای کوه منظورته؟؟ پاعلم؟؟

ن عزیزم امامزاده مومد حسن مرقدشون لابلای کوه های لرستانه.ب اونجا پناه بردن و همونجا ب شهادت رسیدن.موقع عبور از ی کوه دستشون اویزون شده ک از اونجا ابشاری هست ک چکه چکه اب میاد ازش اون ابشار اسمش اب مراده ک هرکس حاجت داشته باشه از اون اب بخوره حاجت روا میشه..این اب حتی مریض سرطانی رو هم علاج کرده.

البته واسه یبطری باید ۳ یا ۴ ساعت انتظار کشید و با سفره اب جمع کرد

من خیلی خستم

دعام میکنی برا ازدواجم❤️😪

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
من خیلی خستمدعام میکنی برا ازدواجم❤️😪

انشالله عزیزم