2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121696 بازدید | 948 پست
دیگه لطفا هیچی در موردش نپرس و نگو دلم نمیخواد هیچی بدونم من بخدا سپردمش

ببخش 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دلم گرفت خدا رحمتش کنه روحش شاد این تاپیک من وبرد به دوران بیماری همسرم وقتی که سرطان داشت چقد ...

سلام خوبی عزیزم همسرتون سرطان چی داشت؟

همسر من ۸ ماهه درگیر سرطان رودست جراحی بسیار سنگین داشت و بخشی از قسمت درگیر رو برداشتن و الان تو پروسه ی درمان هست

بقدری من روحیم ضعیف شده که اصلا توان هیچی ندارم 

منم شبها با قرص خوابم میبره و حالم بده 

همش حسم میگه شوهرم دارم از دست میدم😭😭

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
سلام خوبی عزیزم همسرتون سرطان چی داشت؟همسر من ۸ ماهه درگیر سرطان رودست جراحی بسیار سنگین داشت و بخشی ...

سلام عزیزم ممنونم 

سرطان روده داشت سال ۹۹ متوجه شدیم عمل کرد بله عملش سخته من همسرم دو بارعمل شد عمل روده خیلی سخته بعدش هم شیمی درمانی شد تقریبا پروسه درمانش یک سالی طول کشید دوران سخت و بدی بودانشاالله همسرتون زود خوب میشن توکل تون به خدا باشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
انشالله همیشه خدا حواسش به دلت باشه ببخش و حلالم کن بخدا قصدم آزار و اذیتت نیست انشالله صد سال کناز ...

من تاپیکاتو دیدم باور کن هر چی بیشتر کنکاش کنی فقط خودتو ازار میدی رها کن اگه بخدا تکیه کردی ایمان داری دیگه بسپار بخودش .من ذره ای دیگه دوست ندارم بدونم این مریضی چی هست چیکار میکنه تا الان خدا هوا شوهرمو داشته ازین ببعدم مطمعنم داره .دیگه با قسمت و سر نوشت نمیشه جنگید  

خواهر نازنینم از دنیا رفته

یه تصادف مسخره باعث مرگش شد

نمیدونم چرا خدا کسانی رو که خیلی مهربون و خوب و عزیزن  زودتر از این دنیا میبره 😭😔🖤  که ما اینقدر از غم دوریشون دلتنگ و داغون بشیم 💔

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ببخش

چرا این همه ادم خوب شدن رو نمیبینی فقط دلت میگرده ببینی کی عود کرده .خودآزاری خودش بدترین گناهه که باعث میشه دعات مستجاب نشه .دیگه پرتو شوهرتم که تموم شده برگرد به زندگیت تا کی میخوای اینطوری ادامه بدی من اینقدر شرایطم اینسری بدتر بود .

تنهاارزوی منم همینه بعدازمرگ همسرمو ملاقات کنم وزندگیمو اونجاکناراون ادامه بدم!ناراحت نشین ولی وقتی ...

عزیزم زمان تعیین میکنه خیلی چیزا رو، من ۲۳ سالم بود و پنج سال به بدترین شکل ممکن روزگار گذروندم اما دنیا ادامه داره و بازی خودش رو باهات میکنه، الان شما حتی نمیتونی یه لحظه فکر کنی که دوباره ازدواج خواهی کرد ، منم دقیقا همین حسو داشتم، امیدوارم عاقبت بخیر بشی🙏🏻 و خدا بهت صبر بده

چرا این همه ادم خوب شدن رو نمیبینی فقط دلت میگرده ببینی کی عود کرده .خودآزاری خودش بدترین گناهه که ب ...

حق با توست

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

حق با توست

مث اینکه پیامم نصفه اومد من اینقدر شرایطم اینسری بدتر بود ولی اصلا حتی سمت اینترنت یا کساییکه این مشکلو داشتن نمیرفتم فقط بخدا میگفتم من فقط و فقط از خودت میخوام به هیچکی کار ندارم .الانم مطمعنم همه جوره هوامونو داره خیالت راحت

خیلی سخته خیلی فقط تورویازندگی میکنم رویای داشتنش رویای زندگی کردن باهاش!

درکت میکنم من بعد اون تبدیل شدم به یه آدم دیگه اصلا زمین تا آسمون فرق کردم دیگه هیچی برام مزه نداره خنده هام درد میکنه هیچ کس جاشو نگرفت هیچ کس اون ک رفتم منم مردم 

چی بگم؟