2777
2789

ما با مادر شوهرم تو دو شهر مختلف زندگی میکنیم که خیلی از هم دوریم 

بعد ما به مشهد نزدیکیم 

ماه پیش مادر شوهرم اومد شهر ما یک هفته موند خونمون روز آخر صبح زود حرکت کردیم  بردیمش مشهد زیارت کردیم ناهار خوردیم از همونجا براش بلیط گرفته بودیم راهیش کردیم خودمونم برگشتیم بعد مادر شوهرم می‌گفت من به فلانی گفتم بیا با هم بریم خونه پسر من 

حال و هوات عوض میشه 

تا لحظه آخر می‌خواسته بیاد دیگه یه اتفاقی برا شوهرش افتاده جور نشده بیاد 

بعد حالا دختر خالش یه آدمیه به شدت اهل حرف جا به جا کردن ،اصلا نمیتونه حرف پیش خودش نگه داره 

از این به اون میگه ،از اون به این میگه 

در حدی که اولی که من عروس این خانواده شدم روز اولی که منو دید بهم گفت اون یکی خالم دوست داشته شوهر تو دخترشو بگیره دخترش ،دختر خوبی نیست دوست پسر داره  فلانه شوهر تو گفته نمی‌خوام 

جدای از این خیلی ام حسوده از اینا که همش میگن وای فلانی دیدی چقد طلا داره ،وسیله خونشون دیدی،لباسشو دیدی 

من اصلا نمیتونم بپذیرم که همچین آدمی بیاد یک هفته خونم بمونه 😐

اصلا من دختر خاله خودم رو هم حتما بیشتر از یک وعده اون هم با خانوادش راه نمیدم خونم 

رفته بودیم مشهد تو حرم مادر شوهرم بهش زنگ زد ،داشت می‌گفت ما اوردیمش مشهد 

دختر خالش جلو خودم برگشت گفت کاش میومدم حالا حتما باید کلی پول بدم به فلانی(از اینایی که تور میبرن)میومدم اونجا مجانی با داداش اینا میومدم مشهد (به شوهر من میگه داداش)

اونجا من هیچی نگفتم 

بعدا به شوهرم گفتم سر یه فرصت به مامانت بگو هر وقت خودت اومدی خونمون قدمت سر چشم ،از اومدن دخترات با کمال میل استقبال میکنیم 

ولی دختر عمه و دختر خاله و این جور نسبت ها رو با خودت نیاری خانومم خوشش نمیاد 

فک کنم شوهرم گفته به مادر شوهرم

ولی واقعا هر وقت یاد این قضیه میفتم خون تو رگم منجمد میشه 🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کن بابا من از حاد تر تو زندگیم دارم

دقیقا😂😂😂 اخلاق و رفتار دختر عمه شوهر منو هنوز ندیده اسی

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

بیخیال خوبه که حرفتو زدی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بی خیال بابا حالا که نیومده . انقدر با فکر چیزای که اتفاق نیفتاده و معلوم هم نیست بعدا اتفاق بیفته خودتون رو اذیت نکنید . الان شما الکی حرص بخورید به جز زهر شدن همین لحظه از زندگیت که میتونی ازش لذت ببری چه فایده داره . شما که حرفت رو زدی ، پیغامت رو هم رسوندی ، دیگه بقیش رو ول کن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بیچاره نیومده چقدر حرف پشت سرش زدی خوب شوهر داره و به شوهرتم میگه داداش اگه نه میگفتی آمده شوهرم بدزده

چرا فکر میکنید چون زنشی همسرت باید قید دختر خاله و عموش بزنه ...

بعد خودت هفته به هفته با خاله و دختر خاله و فک و فامیلا دورهمی بگیری

بیچاره نیومده چقدر حرف پشت سرش زدی خوب شوهر داره و به شوهرتم میگه داداش اگه نه میگفتی آمده شوهرم بدز ...

عزیزم چون تاپیک زدم اون چیزی که ازش میدونستم رو بیان کردم که کسی که تاپیک رو میخونه بتونه درست نظر بده 😊

بعدشم یک ماه من اونجا بودم حتی در حد یک وعده دعوت نکرد بگه فلانی تازه عروسه دعوتش کنم بیاد خونم اگه واقعا برای  پسر خالش ارزش قائل بود

من خاله خودم رو هم اگه دعوت کنم یا دختر خالم رو 

در حد یک وعده 

دختر خالم خیلی سنگین با پدر مادرش میاد با پدر مادرش برمیگرده 

چه دختر خاله من چه دختر خاله همسرم چه هر خانوم دیگه ای حتی خاله و عمه و هر کسی فرقی نداره 

ما برای زندگیمون حد و مرز مشخص کردیم 

همسر من شماره خاله بزرگم رو داره اما اگه چیزی بخواد براش بفرسته می‌فرسته برای من میگه برای خالت بفرست 

میگه اینجوری بهتره حد و مرز ها رعایت بشه 

بازم گفتم اگه دختر خاله همسرمم با همسرش میومد مشکلی نداشتیم ولی تنها نه 

حتی همسرم به مادرش می‌گفت حتما با بابا بیا تنها نیا اما پدر شوهرم نتونست بیاد