2777
2789

سه سال عقد بودم یکی از خاهر شوهرم خیلی زجر داد تو دوران عقدم خون به جگرم کرد بدترین دوران برام عقدم بود بیش از حد فتنه و اشوب انداز بود هی از زبون من از دروغ میرفت به مادر پدرش و خاهرش حرف دروغ میگفت و بدگوییم رو میکرد که همه رو از من متنفر کنه ،،و یا بااینکه ماهی یبار میرفتم خونشون ولی اخم می‌کرد و بعده یکی دوروز بیرونم میکرد یا فوشم میداد و جواب سلامم نمی‌داد یا می‌نشست و پشتش رو بمن می‌کرد ولی من بخاطر شوهرم هیچی نمیگفتم چون دوسش داشتم و اونم طرف من بود حتی شوهرم میگفت الان هیچی نگو بهش چون خیلی فتنه گرو آشوب اندازه بعده عروسی تا میتونی جوابش رو بده.  بخدا قسم من بی گناه و بی خبر از همه جا سنمم کم و بچه بودم میگفتم این چرا اینجوری میکنه تو هنگ بودم بعد ها فهمیدم ازبس خود خور و حسوده و چشم دیدن زنداداش هارو بی دلیل نداره اینجوری میکرده الان خدا از آه زنداداش ها بدجور گذاشته تو کاسش سه بار ازدواج کرد هر سه تا زندگیش بهم خورد ازبس که بد بود منم بحرف شوهرم کردم بعده عروسی دیگه ازشون نخوردم شدم عین خودش هرچی میگفت ده برابر جوابش رو میدادم گفتم بسه ساکت بودم خون به جگرم کردی الان بعده ده سال اخلاقش بهتر شده ولی  چه فایده من شاید جلو رو مث خودش خوب باشم ولی ته دلم کاراش و بدی هاش تا آخر عمرم یادم نمیره و نمیتونم ببخشمشون و ازشون متنفرم و بدم میاد .

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

الان بااینکه ده سال گذشته نمیتونم فراموش کنم اونا خوب شدن من نمیتونم باهاشون خوب باشم و ازشون بدم میاد 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا خودم همدردم باهات عزیزم

با این تفاوت که من دوتا خواهرشوهر روانییییییی اینطوری دارم

که کم ترین کارشون پیشنهاد دوست دختر به شوهرم بوده

بدیی تو این دنیا نیست که اینا در حقم نکرده باشن 

روز و شب نفرینشون میکنم امیدوارم خدا جوابشون بده روانی های زنجیره ای 

دقیقا خودم همدردم باهات عزیزمبا این تفاوت که من دوتا خواهرشوهر روانییییییی اینطوری دارمکه کم ترین کا ...

مطمین باش خدا جواب میده منم همین آرزو رو داشتم خدا بدجور جوابشون رو داد و دقیقا دقیقا همون کارهایی که به من کردن دقیقا خانواده شوهراشون سرشون آوردن 

دقیقا خودم همدردم باهات عزیزمبا این تفاوت که من دوتا خواهرشوهر روانییییییی اینطوری دارمکه کم ترین کا ...

به خدا ،یه فامیل مال همسرم بود،خیلی منو اذیت می‌کرد خیلی حرفای بدی بهم می‌زد،کاری نمونده که در حقم نکرده باشه،خداوند توی ثانیه همچین زندگیشو به هم ریخت،حتی منم الان براش دلم  می‌سوزه

توروخدا شما برام دعا کن واقعا دیوونم کردن

چشم حتما فدات انشالله هرکی به ناحق بدی میکنه خدا بزودی بزاره تو کاسش و مطمئنم باش میزاره دیرو زود داره سوخت‌و سوز نداره 

به خدا ،یه فامیل مال همسرم بود،خیلی منو اذیت می‌کرد خیلی حرفای بدی بهم می‌زد،کاری نمونده که در حقم ن ...

واقعا آرزوم همینه

توروخدا شما برام دعا کن عزیزم اینا بیخیالم شن خودشون روانی ان دارن منم روانی میکنن 

برام دعا کن میگن دعا در حق بقیه به اجابت میرسه

واقعا آرزوم همینهتوروخدا شما برام دعا کن عزیزم اینا بیخیالم شن خودشون روانی ان دارن منم روانی میکنن ...

چشم حتماددعات میکنم فدات توهم برام دعا کن