2777
2789
عنوان

موهامو لایت صورتی کردم

207 بازدید | 15 پست

یک ماه و نیم پیش کردم این مدت پدرم دراومده هر دوهفته یا رنگساژ رفتم یا شامپو رنگ گذاشتم میخوام به رنگ طبیعی موهای خودم برگرده رنگ خرمایی تیره بذارم موهام اسیب میبینه

?

میدونم که نباید دوست داشته باشم اما...چرا اینقدر نادیده گرفتنت سخته؟!  🌹این کاربری دست دو نفر میباشد🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه چه رنگی میشه عزیزم اگه رنگساژ نزاری؟ هر چی باشه خوبه دیگه . تا پایه بالا احتمالا برات روشن کرده ...

چون فانتزیه هر دوهفته میره به پایه میرسه رنگ دکلره میشه دیگه به اونجا میرسه سنمو میبره بالا بدم میاد سریع رنگ میزارم خسته شدم میخوام یه دست موهای خودم کنم تا راحت شم بعد از عید برم امبره کنم گفت فعلا نیا امبره چون دوباره دکلره میخواد و موهات اسیب میبینه ۶ ماه صبر کن

میدونم که نباید دوست داشته باشم اما...چرا اینقدر نادیده گرفتنت سخته؟!  🌹این کاربری دست دو نفر میباشد🌹
چون فانتزیه هر دوهفته میره به پایه میرسه رنگ دکلره میشه دیگه به اونجا میرسه سنمو میبره بالا بدم میاد ...

رنگ پایه بد نیست که .کل موهاته یا لایته؟ . بزا هر جوری هست باشه مشکی طبیعیت در بیاد حتی چند سانت هم میشه آمبره خودش . کاریش نکن 

رنگ پایه بد نیست که .کل موهاته یا لایته؟ . بزا هر جوری هست باشه مشکی طبیعیت در بیاد حتی چند سانت هم ...

لایته

همش باید رنگ ساژ کنم اخه بدم میاد لایتش هم راستش زیاد دوس ندارم 

چرا تیره بزنم بد میشه؟

لایتههمش باید رنگ ساژ کنم اخه بدم میاد لایتش هم راستش زیاد دوس ندارم چرا تیره بزنم بد میشه؟

هر جور دوس داری .ولی این جور که میبینم قشنگه به پایه هم رسیده موهات . یجورایی حیف هم هست . بعد لایت قشنگه دیگه . مواظب باش اسیب نبینه موهات .همین که به پایه هم رسیده برای موهات کار انجام شده 

عکسشو بذار 😍من رنگ مو خیلی دوس دارم ولی همسرم اجازه نمی‌ده 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

هر جور دوس داری .ولی این جور که میبینم قشنگه به پایه هم رسیده موهات . یجورایی حیف هم هست . بعد لایت ...

اره میدونم حیفه ولی چاره دیگه ای ندارم همش باید رنگ کنم اخه رنگ دکلره میشه دوس ندارم به سفید میزنه سنمم میبره یه کم بالا 

نه اخه من خودم تجربه ندارم ولی اگه دکلره تیره کنم مو اسیب میبینه؟

اره میدونم حیفه ولی چاره دیگه ای ندارم همش باید رنگ کنم اخه رنگ دکلره میشه دوس ندارم به سفید میزنه س ...

اره حیف . تیره خب رنگ باید بزاره . ولی دیگه روش هی دکلره و اینا نزار مواظب موهات باش . 

اره حیف . تیره خب رنگ باید بزاره . ولی دیگه روش هی دکلره و اینا نزار مواظب موهات باش .

الان تیره بذارم پنج ماه دیگه اینطورا میشه دوباره دکلره کنم؟🤔

الان تیره بذارم پنج ماه دیگه اینطورا میشه دوباره دکلره کنم؟🤔

الان تیره بزاری دیگه دکلره نکن .نمیشه هی  دکلره کرد رنگ گذاشت دوباره بلافاصله  دکلره . الانم موهات با زحمت دکلره شده رنگ می خوای میتونی بزاری تیره شه ولی اینکه دوباره بعدشم تصمیم به لایت بگیری نه . خوب نیست زیاد برا موهات 

الان تیره بزاری دیگه دکلره نکن .نمیشه هی دکلره کرد رنگ گذاشت دوباره بلافاصله دکلره . الانم موهات ب ...

مرسی عزیزم❤️