2777
2789
عنوان

عفونت ریه و عفونت خون کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک ساله و نیم. بیمارستان کودکان تبریز بستریه. ممنون از پاسختون

ان شا الله زودتر خوب بسه سعی کنید مایعات سالم عصاره گوشت اب سیب و بقیه ابمیوه ها و اب عسل ابلیمو طبیعی زیاد بهش بدید چون چرک خشک های بسیار قوی میگیرن چرک خشکن های بزرگسال

کاش هر موقع مریض میشد امپول میزد زؤدتر چرک خشک میشه دور به دور هم مریض میشد 😢امام زمان خوبش کنه نا ...

قربانت عزیزم منم نکرانش بودم تایپیک زدم دوستان امیدوارم کردن زودی خوب میشه.🙏😊

اره شنیدم نمیدونم همونه یا نه

من و دخترمم یک ماه درگیربودم مثل یرماخوردگی بود منتهاشدیدتر و چشامون قی میکرد نمیتونستیم باز کنیم چرک سبز میومد منتها مازود رفتیم دکتر امپول و سرم زد دیگه کار به لیتذی سدن نکشید

قربانت عزیزم منم نکرانش بودم تایپیک زدم دوستان امیدوارم کردن زودی خوب میشه.🙏😊

خداروشکر 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁