2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121891 بازدید | 949 پست
مث اینکه پیامم نصفه اومد من اینقدر شرایطم اینسری بدتر بود ولی اصلا حتی سمت اینترنت یا کساییکه این مش ...

بخدا درکت میکنم ولی نمیدونم مم سنم کمه یا حالم یه جوره 

من دنبال اینم حال همه خوب شه 

یکی که حالش خوب نشه تا صبح گریه میکنم 

منم سپردم به خدا 

دیگه دیدم نه توان و زور نه حتی روی جنگیدن باخدارو دارم 

منم  راضیم به رضایش 

ببخش با سوال ها و پیگیری هام اذیتت کردم 🙏

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

درکت میکنم من بعد اون تبدیل شدم به یه آدم دیگه اصلا زمین تا آسمون فرق کردم دیگه هیچی برام مزه نداره ...

منم همون دیقه خاک شدم دیگه تموم شد هیچوق دیگه اون ادم سابق نمیشم فقطدارم نفس میکشم خنده هام لبخندام مهمونی رفتنام بوی درد میدن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای وای خدا ب دلت آرامش بده جاش تو بهشتهچندوقتش بود؟!یعنی آنفولانزا انقدر خطرناکه!!!

نه عزیزم خطرناک نیست اما دکتر احمق شهرمون گفت ویرووسه وبچت چیزیش نیست باید دوره ش بگذره ۳بار بردمش و هربار خیالمو راحت کرد روز ۴بردم متخصص گفت خیلی ریه ش درگیره وفهمیدیم آره ،بستری شد ولی دیر شده بود.......خدا از اون دکتر نگذره جقدر میگفتم اگه حالش خوب نیست ببرمش شهر متخصص گفت نه خانم بچت خیلی هم خوبه درمونگاه رو ببین همه درگیر همین ویرووسن واستامینوفن میخورن تا دوره ش بگذره😭😭😭😭😭 بعدا به اون دکتر گفت قیامت میبینمت

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........