2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121979 بازدید | 951 پست
عزیزم منم مثل شما بود مرگ همسرم.فقط گذر زمان حالت روخوب میکنه زیاد تنها نباش

حوصله جمع رو زیادندارم یاخونه بابامم یاخونه پدرشوهرم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
تنها چیزی ک ازش موند برام یه سویشرت بود با تاپ و ادکلن فکر کن میزدم ب لباسش و بو میکردم و من میمیرد ...

خیلی سخته خیلی فقط تورویازندگی میکنم رویای داشتنش رویای زندگی کردن باهاش!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا دخترشو حفظ کنه و روح برادرتون درارامش باشه همسرم شب قبل رفتنش ساعت۱۱شب دستاشو بلندکرد باصدای بلن ...

داداش منم دو روز قبلش گفت خدایا دیگه نمیخوام ، دیگه منو ببر 😥 نمیدونم چرا خدا اون همه دعاهای داداشم ، دعای ما و این همه آشنا و غریبه رو نشنید اما همون یه جمله داداشم رو شنید و زودی بردش پیش خودش 

داداش منم دو روز قبلش گفت خدایا دیگه نمیخوام ، دیگه منو ببر 😥 نمیدونم چرا خدا اون همه دعاهای داداشم ...

خدا معمولا میشنوه همسرمنم چن ساعت قبل رفتنش همچین دعایی کرد !

خدا بهت صبر بده عزیزم

یه چیز رو بدون همه مسافرین و دیر یا زود مریم

فقط بعضی ها زودتر و بعضی کمی دیرتر میرم

ولی همهههههه میریم

همیشه برایش قرآن بخوان و طلب آمرزش کن

حال دل خودت هم خوب میشه

ببخشید ولی چرا همچین دعایی کردانشالله روحش در آرامش باشه و بهشت جایگاه ابدیش باشه

عزیزم همسرم دیالیزمیشدن روزیکه میرف دیالیز خیلی اذیت میشد صبحش قراربود بره دیالیز گف خدا بسه دیکه بیدارم نکن نمیتونم روزی۴ساعت برم زیردستگاه سردرد و تب ولرز وهزارجور قرص و مریضی دیگه تحنل کنم بسمه ندازه کافی کشیدم!

با اجازه استاتر

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببر

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی
milli-ftei8

نه میشه درخواستمو قبول کنی؟؟

من منتظرم

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم