بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم این بن کارتا مال سپاهیا ،صنلیع دفاع و ارتشیا است . من از اتکا خرید میکنم میبینم دائم شارژ م ...
نظامیا که میدونم ۷میلیون شارژ نمیشه. چونتوی اشناهای نزدیک داریم.بستگی به تعداد اعضای خانواده داره. کل اعضای خانواده شاید اونیم تا۲تومن..صنایع دفاع رو نمیدونم. فقط میدونم حقوقش خوبه
من این سری خریدم گفتن اصله با بو عست و غلیظ و سبز زرنگ توی ظرف نوشابه مانند (از نوشابه کوجیکتر). دون ...
بد به دلت راه نده
باعشق بخورش و بگو اصله🦋
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
خدا برا ادم بخاد هر راهی باز میشهمنم با بدبختی درس خوندم فوق لیسانس دانشگاه سراسری خوندم اخرم هیچی ن ...
قرار نیست مدرکت وبگیری فقط اطرافت دنبال کاربگردی برو شهرهای دیگه الان تواین شرکت ازهمه جای ایران کارمند هست خوابگاه واسه خانم هایی که ازشهرهای دیگه میان هستش واسه اقایون هم همینطور .اگه هم شرایطش نداری بری شهردیگه پس خودتو بابقیه که میرن شهر دیگه کارمیکنن مقایسه نکن عزیزم
نه عزیزم این بن کارتا مال سپاهیا ،صنلیع دفاع و ارتشیا است . من از اتکا خرید میکنم میبینم دائم شارژ م ...
بن کارت نظامیها به ازای هر نفر از اعضای خونواده ۳۶۰ هزار تومنه یعنی یه خونواده سه نفره یک میلیون و هشتاد هزار تومن میگیره!
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
من تهرانم گلم اما روعن زیتون اصل میخرم از شمال.ماهی و گوشت و اینارو هم از شمال میخرم.برنج هم از شمال ...
وای چه عالی.خودت شمالی یا مسافرت میری میخری.ببخشید تو را خدا هی سوال میکنم.میخوام ازت یاد بگیرم.من هم دوست دارم تا میتونم سالم بخورم.من برنج عنبر بو میخورم.چون میگن طبعش گرمه واسه جنوبه.دیگه هر هفته بجای شیرینی جات مضر اجیل و موز و کیک خرمایی درست میکنم.میشه با هم دوست شیم ابجی.میخوام ازت یاد بگیرم .البته اگه اذیت نشوید شما.کارهای که میدونیم مفید هست را بهم بگیم.در این حد
قرار نیست مدرکت وبگیری فقط اطرافت دنبال کاربگردی برو شهرهای دیگه الان تواین شرکت ازهمه جای ایران کار ...
درسته.شما خودتون شاغلین؟ یه کاری هم واسه من جور کن درراه خدا🙃
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی