2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121979 بازدید | 951 پست

و منی که هنوز شبشه عطرش رو بعد از بیشت سال با عطر داخلش دارم و وقتی بو میکنم میمیرم هزار بار برای داشتنش. چشمامو میبندم و عطر تنش رو با تمام وجودم حس میکنم و قلبم یا به تپش میفته یا میخواد وایسه! 

میفهممت عزیزم، میفهممت، میفهممت😭😭😭😭😭

وای چرا تا هستش قدرشو نمیدونم خدا .چه تلنگری زدی بهم ممنون ازت

زندگی همین چن لحظس هیچوق فک نمیکردم صب بیدارشم همسرم نباشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و منی که هنوز شبشه عطرش رو بعد از بیشت سال با عطر داخلش دارم و وقتی بو میکنم میمیرم هزار بار برای دا ...

۲۰سال خیلی زیاده که ینی بازم برای کسی که عاشق باشه کمه من تااخرعمرمم نمیتونم یه ثانیه بش فک نکنم اخ چقد سخته خیلی زیاد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
۲۰سال خیلی زیاده که ینی بازم برای کسی که عاشق باشه کمه من تااخرعمرمم نمیتونم یه ثانیه بش فک نکنم اخ ...

بعد از اون ازدواج کردم پنج سال بعدش ! ولی هیچوقت هیچکس نمیتونه ذره ای حس بودنش رو برام تکرار کنه، هنوزم که هنوزه به یادآوری خاطراتش قلبم تند تند میزنه ، کاش یه روزی بعد از مرگم ببینمش😭

بعد از اون ازدواج کردم پنج سال بعدش ! ولی هیچوقت هیچکس نمیتونه ذره ای حس بودنش رو برام تکرار کنه، هن ...

تنهاارزوی منم همینه بعدازمرگ همسرمو ملاقات کنم وزندگیمو اونجاکناراون ادامه بدم!ناراحت نشین ولی وقتی نتونستین بانبودش کناربیایین چراازدواج کردین؟

ولش کن هر چی بود گذشت

ولی من سوال دارم لاقل کمکم کن 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

ولش کن هر چی بود گذشت

تورم همون نقطه جراحی و چرک اومدن ازش؟

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

ولش کن هر چی بود گذشت

لاقل بگو 

ولش کن هر چی بود گذشت

آبدیده 

تورم همون نقطه جراحی و چرک اومدن ازش؟

نه هیچ علایمی نداشتن فقط سرفه زیاد میکرد که فهمیدن پیوندو پس زده.همون عملی که قرار بود از قبل انجام بدن همونو انجام دادن یه مقدار وسیعتر  

نه هیچ علایمی نداشتن فقط سرفه زیاد میکرد که فهمیدن پیوندو پس زده.همون عملی که قرار بود از قبل انجام ...

دیگه لطفا هیچی در موردش نپرس و نگو دلم نمیخواد هیچی بدونم من بخدا سپردمش 

نه هیچ علایمی نداشتن فقط سرفه زیاد میکرد که فهمیدن پیوندو پس زده.همون عملی که قرار بود از قبل انجام ...

انشالله همیشه خدا حواسش به دلت باشه 

ببخش و حلالم کن بخدا قصدم آزار و اذیتت نیست 

انشالله صد سال کناز همسرت به شادی زندگی کنی ..

من همیشه تو دعاهام به همه کسایی که این بیماری و دارن و داشتن دعا میکنم لطفا تو ام منو از یاد نبر