2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم با اینکه نماز خونه ولی سحر و جادو میکنه مادرمو🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 7072 بازدید | 186 پست
اتفاقا فقط آدمایی که اهل نماز و قرآنن میرن سراغ این موارد، اونایی که ادعای اسلام پرستی و دارن، وگرنه ...

نه عزیزم همه مثل هم نیستن .کسی که واقعا از خدا بترسه نمی ره سراغ این کارا چون حرامه . 

از ظاهر هم نمیشه باطن کسی رو قضاوت کرد . بعضی ها به ظاهر مذهبین چون نفعشون در اونه ولی اعتقاد ندارن متاسفانه اسم مذهب رو هم خراب میکنن.  

چند وقت پیش هم اینجا بحثی راجع به دین دار بودن بی حجابها بود گفتم بعضی از اونا تنها گناهشون پیش خدا همینه . شرف دارن به خیلی از منافق ها ی دو رو.  

کسی که به خدا و پیغمبر واقعا اعتقاد داشته باشه آزارش به مورچه هم نمیرسه

شما میگید باید تقسیم بشه دیگهولی اون میگه همه رو بابد بده به دختر بزرگش چون پسر نداره مادرم قبول نمی ...

والا نمیدونم چرا باورم نمیشه رو. چه حسابی فقط به یکی بده ب نظرم تقسیم کنید هم خیال اون راحت بشه هم خودتون حالا فردا کلکی سوار نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه شمارشونو بمنم بدی؟ من پنج ساله افسردگی شدید دارم از هر لحاظ درس و... نمونه بودم یهویی افسردگی شدید گرفتم از درس و دانشگاه همه افتادم!! روانپزشک رفتم چقدر دکتر دارو خوب نشدم هنوز چندبار هم قصد خودکشی داشتم از زندگی خیلی نا امید شدم دیگه امیدی ندارم ولی از جهنمم میترسم میشن شماره شو بمنم بدی خواهری کنی در حقم 🙏🙏🙏ممنون میشم 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
یادم نیست اسمشو ولی میدونم یکی از شاگردای آیت الله بهجت بوده

شاگردای ایت الله بهجت هیچکدوم پول نمیگیرن وبدون اینکه اسم بگین خودشون حدس میزنن خود ایت الله بهجت هم همچین کاری نمیکرد به شاگرداش هم یاد نداده تا به خاطر کاری پول بگیرن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

با مادرم سر لج افتاده بعد این ادم دلیل محکم داره طلسم مزگ انجام میده که از شر مادرم خلاص بشه و ملک و ...

وا

زیادی جدیش گرفتین

اینهمه مال و اموال دارید

خب راهش ندین خونتون!

قطع رابطه

مادرتم اموالشو صلج کنه

‌پشکا هم بهش نرسه

💕

آیت الله میاد از سحروجادو حرف میزنه ونام می بره؟؟؟

چقدر بی ربط!

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

یعنی خدا بخدا ی تیکه کاغد و ی قفل و ی نیت ناپاک از طرف بنده ی حسود و بخیل زندگی ی انسان رو نابود میک ...

همون خداتوقرآن گفته جادوهست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
با مادرم سر لج افتاده بعد این ادم دلیل محکم داره طلسم مزگ انجام میده که از شر مادرم خلاص بشه و ملک و ...

عزیزم مرگ دست هیچ کسی نیست جز خدا

اگه تمام جادوگرها و شیاطین عالمم جمع بشن نمیتونن کسی رو به مرگ. دچار کنن و زمان مرگ کسی رو تغییر بدن

تو خونه تون حدیث کسا زیاد بخونین 

روضه ی امام حسین ع برگزار کنین

نماز شب بخونین

تمام شیاطین جن و انس از خونه تون دور میشه 

حرز ابی دجانه هم خوبه

من خودم اعتقاد داشتم ولی نه کاملا همسایه ی بالایی ما کارش تو دعا بود خودم با گوش خودم شنیدم توراه پله به دوستش گفت هر چی میخوای یه جادوگر میشناسم برات جور کنه جدایی ومحبت خلاصه ،این خانم شلخته بود وسر وصداش کل محله رو عاصی می‌کرد  حتی با ما درگیر میشد من کم کم تو خونه سیاه مرد میدیدم ولی باور نمیکردم وبه هیچ کس نمیگفتم که منو مسخره نکنن دخترم اگه میشنید منو سرزنش می‌کرد که شما دیوانه شدید ولی روزی دخترم هم دید حتی استکان آبی که داشت می‌خورد از دستش افتاد ورشکست من فقط نماز خوندم تا از شرش در امان باشیم توی خواب فقط جیغ میزدم وخلاصه