2777
2789

سلام وقت بخیر خانم فلانی 

من امتحانم رو خوب ندادم امکان جبران هستش برای اینکه معدل پایین نیاد؟؟

بگم چرا نخوندم؟البته خوندم ولی تمرکز نداشتم به دلیل مشکلاتی

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

حضوری مادرتون باهاشون صحبت کنند یا خود شما دلیل موجه بیارید بهتر هست

متن پیامتون هم جالب نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
حضوری مادرتون باهاشون صحبت کنند یا خود شما دلیل موجه بیارید بهتر هستمتن پیامتون هم جالب نیست

مامانم شرایط خوبی نداره بهش نگفتم که بد دادم امتحان رو

بلاخره چه حضوری یه آنلاین خودم باید یه کاریش کنم

میشه بگید دقیقا چی بگم؟اول آخر خودم باید برم پیشش

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانم شرایط خوبی نداره بهش نگفتم که بد دادم امتحان روبلاخره چه حضوری یه آنلاین خودم باید یه کاریش ک ...

سلام و عرض ادب وقتتون بخیر باشه خانم...

عذرخواهی میکنم وقتتون را میگیرم 

....هستم 

همینطور که مطلع هستید آزمون .... داشتیم که من بنا به دلایلی که ذکر میکنم از نتیجه آن رضایت ندارم و تاثیر زیادی بر معدلم خواهد داشت 

من به دلایل مشکلات خانوادگی چند وقت اخیر درگیر اضطراب و استرس زیادی بودم که جو سالمی در منزل فراهم نبود

اگر عذر من را پذیرا باشید و در این شرایط بد من را همراهی کنید و در نمره این درس دستتون را بالاتر بگیرید 

جبران زحماتتون با تلاش هر چه بیشتر در ترم بعد خواهم کرد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
سلام و عرض ادب وقتتون بخیر باشه خانم...عذرخواهی میکنم وقتتون را میگیرم ....هستم همینطور که مطلع هستی ...

خیلی زیبا بود متنتون

ولی میترسم به مدیر یا مامانم بگه،،بعد بگن چه مشکلاتی😭

خیلی زیبا بود متنتونولی میترسم به مدیر یا مامانم بگه،،بعد بگن چه مشکلاتی😭

خواهش میکنم جانم 

بگین که ممنون میشم که این موضوع بین شما و من محفوظ بمونه 

خواهش میکنم جانم بگین که ممنون میشم که این موضوع بین شما و من محفوظ بمونه

ببینم نمره امتحانم رو اکه خیلی بد بود حتما باید پیام رو بهش بدم

ولی به نظر شما الان که هنوز برگه ها رو نداده بدم یا بعدا

ببینم نمره امتحانم رو اکه خیلی بد بود حتما باید پیام رو بهش بدمولی به نظر شما الان که هنوز برگه ها ر ...

شما اجازه بدید که اول بررسی بشه بعد  

اگر خراب کردی و تنها این درس هست که افت داشتی و در طول سال نمرات خوبی داشتی 

تلاشی بکن ضرر نمیکنی