2777
2789

چرا بعصی خانما فک میکنن همه چشم ب زندگی و شوهراشون دارن 

چرا ی خانمانقد فرهنگ رو به پایین میتونه داشته باش یا ندید بدید ک بخواد همچبن کاری بکنه 

من ۵ تادوست خیلی صمیمی داشتم از روز نامزدی دیگه جواب تلفن منوندادن 

بنده شخصیتی دارم اصن اهل اینکه برم خونه طرفم نیستم همیشه میومدن خونه ما بیرونم خیلی کم ولی تلفن و چت زیاد میکردیم 

بنده مجردم از همه دوستام قیافم قشنگتر بود احساس کردم ی توهینی بم کردن با این کارشون 🫠💔

من همیشه بیادت میمونم ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضیها بی جنبه هستن بعضیها واقعا دغدغه و کارشون زیاد میشه دیگه فرصتی برای دوستاشون ندارن بعضیها هم شوهرای سختگیری دارن

.                                                                  

اسی برای من برعکس شد تا عقد کردم ۳تا از دوستام کلا ناپدید شدن دیگه جواب زنگ و پیاممو ندادن و تا الان که ۸سال میگذره نفهمیدم چی شد که دیگه پیداشون نشد

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

دوست من تا باخواستگارش آشنا شد همه رو انفالو کرد و جواب نداد

منم قطع رابطه کردم گف تو دیوونه شدی دنبال بهانه ایی

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بخاطر اینکه بعضی دخترها چشم شور دارن یا اینکه شوهر دزد هستند 

به همین علت دوری و دوستی بهتره

یه دوست دارم از کلاس اول راهنمایی با هم بودیم  بعد ازدواحم خیلی میخواست بیاد داخل زندگی ام برا فضولی نگذاشتم بعد ازدواجش اصلا نگذاشت کسی نزدیکش بشه!!!

❤❤❤

یعنی چی از همه دوستام قیافم قشنگ تره؟؟🙁

وا ، شماهم عجیبی گلی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎