2777
2789
عنوان

کاربر فندق عصبی فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 19285 بازدید | 400 پست
اه بازن از این تاپیکای تکراری و دروغ من که باورم نمیشه لطفا مدافعان استارتر متوهم منو تیکه پاره نکنن

مدافع؟

اگر منظورت کساییه که تسلیت میگن باید بگم آنقدر شعور دارن توهین نکنن 

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی برای اینکه مارو شرمنده کنی برو یه اسکرین بزار از استوری دوستش

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

وای

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

نینی یار اومد لایک کرد رفت حالا من بودم تو ی ثانیه تعلیق میشدم😅😅

والا اون روز اسی یه تاپیک اونقدر به من و چند نفر فحش داد گزارش زدیم نی نی یار اومد منم سه روز تعلیق کرد گفت تحریکش کردید🙄🙄🙄

✒️

اسی سرچ کن اعلامیه مجازی سایتاشو برات میاره اسمتو بزن تو اونا برات میسازه عکسشو بفرس😂اگه مدرک لازم ...

جدی؟ 

برم اعلامیه خودمو بساز

البته دور از جونم🤣

ی عده مریض جم شدیم ی جا

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

اسی سرچ کن اعلامیه مجازی سایتاشو برات میاره اسمتو بزن تو اونا برات میسازه عکسشو بفرس😂اگه مدرک لازم ...

ای جان 😂😂

بگو که باید استوری کنه بعد از روی اون اسکرین بگیره 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
بد میگم بگو بد میگیی😂😂😂😂

نع والا ب شدت راه خوبی رو پیشنهاد کردی 

ولی بحث اینه نه اسی از رو میره ن ما🤣

فندق عصبی و خودت جفتتون یکی هستید. کاملا موضوع تاپیکات یک مدله و اینکه این کاربری دقیقا با پایان فعالیت اون تقریبا شروع شده. تو را خدا برو بشین درست را بخون

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی