2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم با اینکه نماز خونه ولی سحر و جادو میکنه مادرمو🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 7106 بازدید | 188 پست
چرا باید همچنین کازی کنه؟ چه سودی براش داره؟اگر ادمیه ک کلامش اینقدر نفوذ داره ک زیر لب بگه به شما ا ...

با مادرم سر لج افتاده 

بعد این ادم دلیل محکم داره 

طلسم مزگ انجام میده که از شر مادرم خلاص بشه و ملک و املاک بهش برسه 

با مادرم سر خونه و زمین و ارث دعوا میکرد از اون موقع به بعد این جریانات پیش اومد چندین بار گفته به م ...

حالا مواظب باشید سر هیچی زندگی خواهرتونو به باد فنا ندیدید

بیشتر این حرفایی که زدید تلقینه و اینکه مادرتون به یه روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنند میتونه کمکش کنه

اینا بیشتر بخاطر اعصابه تا این خرافه ها

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما یاتاقان زداینی که میگی دقیقا ۸ روز قبل این اتفاق درستش کردیم

همدردیم خواهر😂💔💔

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

همدردیم خواهر😂💔💔

تازه میگن این واشر کوفتی سال بعدم بازم این بلا سرش میاد👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

اولا ک تهمتهدوما مگه چقدر پول داره هر روز خرج طلسم و دعا کنه.هزینه طلسم بالای ۱۰میلیونه یا شایدم خیل ...

خودش انجام میده 

بعد تهمت نیست تاحالا از چند نفر شنیدم که گفتن اقای فلانی جادو میکنه دیگه مطمئن شدیم

حالا مواظب باشید سر هیچی زندگی خواهرتونو به باد فنا ندیدیدبیشتر این حرفایی که زدید تلقینه و اینکه ما ...

به خواطر همون به خواهرم چیزی نمیگیم 

ولی تلقین نیست 

من اصلا باور نداشتم به این چیزا

ولی سر خودم اومده دیگه مطمئن شدم 

«أُعِیذُکُمَا بِکَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّاتِ وَ أَسْمَائِهِ الْحُسْنَى کُلِّهَا عَامَّهً مِنْ شَرِّ السَّامَّهِ وَ الْهَامَّهِ وَ مِنْ شَرِّ کُلِّ عَیْنٍ لَامَّهٍ وَ مِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ»

سوره یس بنویس بزار تو خونه میرید جایی با خودت ببر حتما شنیدم خوبه

با مادرم سر لج افتاده بعد این ادم دلیل محکم داره طلسم مزگ انجام میده که از شر مادرم خلاص بشه و ملک و ...

عزیزم مادر شما ما ترک پدرت رو تصرف کرده، درسته خودشم زحمت کشیده ولی ورثه باید راضی باشن حالا خونه رو. که نشسته کاری  نداریم بقیه حق و حقوق بچه هاش رو بده، الان نیاز دارن فردا سن شون بره بالا میخان چیکار 

و ضمنا دامادتون راست گفته انشالله صد سال امر با عزت داشته باشن مادرتون، ایشون باید وصیت نامه داشته باشه

ببین طرف چقد ناراضی هست و چقدر دلش میخاد که طلسم مرگ گرفته، خواهرتم میخاد روش نمیشه بگه شوهرش افتاده جلو

عزیزم مادر شما ما ترک پدرت رو تصرف کرده، درسته خودشم زحمت کشیده ولی ورثه باید راضی باشن حالا خونه رو ...

شما میگید باید تقسیم بشه دیگه

ولی اون میگه همه رو بابد بده به دختر بزرگش چون پسر نداره مادرم قبول نمیکنه