2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم با اینکه نماز خونه ولی سحر و جادو میکنه مادرمو🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 7071 بازدید | 186 پست

زن عموی منم جادو گره و عاشق شیطان میپرستش بد جوررره 😂😕اون دنیاشون جهنمه ولی ب خیال خودش جهنمی نیستو فقط این دنیا هس تمام نمیدونه خدا چ عذاب بزرگی براش در نظر گرفته که 😂از چشم خدامم افتاده  گفته منکه میرم جهنم بذار بچهامم بیان اونارم یاد داده و تک تک شون میرن جهنم خدایا شکرت 

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

چطور ثابت شده ؟ اون آیت الله چند پول گرفت؟ گفت چی کار کنید اصلا از کجا پیداش کردید؟یه درصد هم به اون ...

درسته ...

ببین من اصلا اعتقاد نداشتم ...

ولی واقعیه .....

آدم های بد ذات زیادن و ....

توی اسرائیل حتی دانشگاهی برای این امور وجود داره 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته ...ببین من اصلا اعتقاد نداشتم ...ولی واقعیه .....آدم های بد ذات زیادن و ....توی اسرائیل حتی دا ...

😂😐یا خدا 

شما اصلا معنی ایت الله رو میدونی میای این اسم رو میگی🫠

خیلی راحت اومد اسم رو یکی گذاشت گفت این آدم گفته 

اون اگه واقعا میتونست بگه خودش حدس میزد نه اینکه بین چن تا آدم انتخاب کنه 

آلیس در سرزمین عجایب

اول اینکه حاج اقا هیچوقت اسم کسیو نمیگن و هیچوقت ب کسی تهمت نمیزنن کسی که ب شما اسم میگه و چرت تحویل ...

چرا 

اولش خب نمیگفت ما چندین بار ازش خواستیم بگه چقدر اصرار کردیم تا اسم گفت بعد از بین ۵۰ تا اسم چرا باید دقیقا رو اسم اون ادم دست بذاره ؟

شوهر خاهرت ارتباطش با خدا کلا قطع شده و اون نمازی ک میخونه قبول نیس خدا تفم نمیندازه جلوشون انقد ازشون متنفره خیالت راحت باشه تا ابد هم تو جهنم میسوزن نترس 

شما اصلا معنی ایت الله رو میدونی میای این اسم رو میگی🫠خیلی راحت اومد اسم رو یکی گذاشت گفت این آدم گ ...

عزیزم هر کس بهش مراجعه میکرد راضی بود

بعد از این ماجرا ما پیش چندین نفر رفتیم همشون این ادم رو اشاره  کردن خب حتما یه چیزی هست دیگه 

عزیزم هر کس بهش مراجعه میکرد راضی بودبعد از این ماجرا ما پیش چندین نفر رفتیم همشون این ادم رو اشاره ...

میدونی کار شما هم گناهه از کسی غیر خدا کمک گرفتی 

ببخشید سوالی برام پیش اومد اخه برا چی باید براتون دعا بگیره مشکلی داره باهاتون ؟

اره 

مادرم یه مقدار زمین و ماشین و خونه به اسمشه پدرم هم فوت شده

سر این خونه چ زمین باهم به مشکل برخوردم میگفت باید به نام زنم کنید خونه و ماشین و ماهم قبول نمی‌کردیم 

عزیزم هر کس بهش مراجعه میکرد راضی بودبعد از این ماجرا ما پیش چندین نفر رفتیم همشون این ادم رو اشاره ...

اون اگه آدم خوبی بود بخاطر خدا هم هیچوقت آبروی کسی رو نمی‌برد اینا بخاطر پول هرکاری میکنن شما برو تهدیدش کن به شکایت ببین چطور حرفشو پس میگیره بعدشم چون به شما این اسم رو گفت شما حساس شدی روش 

آلیس در سرزمین عجایب