مادرم چند ماه بود شبا نمیخوابید از ترس همش میگفت یه چیزی میاد بالای سرم قلبمو فشار میده شبا داد میزد ما میگفتیم توهم زدی چیزی نیست ولی نه راست میگفت بیماری و اتفاقای عجیبی برامون میافتاد
منم خیلی اذیت میشدم رفتیم پیش یه آیتالله گفت سحرتون کردن ما هم باور نمیکردیم بعدش
زن عموی منم جادو گره و عاشق شیطان میپرستش بد جوررره 😂😕اون دنیاشون جهنمه ولی ب خیال خودش جهنمی نیستو فقط این دنیا هس تمام نمیدونه خدا چ عذاب بزرگی براش در نظر گرفته که 😂از چشم خدامم افتاده گفته منکه میرم جهنم بذار بچهامم بیان اونارم یاد داده و تک تک شون میرن جهنم خدایا شکرت
چطور ثابت شده ؟ اون آیت الله چند پول گرفت؟ گفت چی کار کنید اصلا از کجا پیداش کردید؟یه درصد هم به اون ...
درسته ...
ببین من اصلا اعتقاد نداشتم ...
ولی واقعیه .....
آدم های بد ذات زیادن و ....
توی اسرائیل حتی دانشگاهی برای این امور وجود داره
تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شوهر خاهرت ارتباطش با خدا کلا قطع شده و اون نمازی ک میخونه قبول نیس خدا تفم نمیندازه جلوشون انقد ازشون متنفره خیالت راحت باشه تا ابد هم تو جهنم میسوزن نترس
عزیزم هر کس بهش مراجعه میکرد راضی بودبعد از این ماجرا ما پیش چندین نفر رفتیم همشون این ادم رو اشاره ...
اون اگه آدم خوبی بود بخاطر خدا هم هیچوقت آبروی کسی رو نمیبرد اینا بخاطر پول هرکاری میکنن شما برو تهدیدش کن به شکایت ببین چطور حرفشو پس میگیره بعدشم چون به شما این اسم رو گفت شما حساس شدی روش