2777
2789

توروخدا یه راه بگید بخونم دعایی چیزی اون جادوگر که زندگی منو سیاه کرد خراب کرد بدبختم کرد بمیرهههههههههههههههههه توروخدا راهی بگید به هلاکت برسه به درک واصل بشه جون هرکس دوس داری راه حل داری بگو ب من😭

منو بدبخت کرد خودش داره پیشرفت میکنه به ریش من میخنده اخ خدا یا چه کارکنمممممم منو نجاتم  بده

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

توروندا یکی بگه چه کارکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبلا پبش دعا نویس رفتید؟

نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از کجا میدونید براتون دعا و جادو گرفتن

میدونم دوست ندارم بگم از کجا میدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه لطفا بیشتر توضیح بدید درباره مشکلتون

من بیشتر نمیتونم تو سایت عمومی تو ضیح بدم 

دونفر میخوان زندگی منو خراب کنن

و کردن

باید از سر راهمبردارمشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بیشتر نمیتونم تو سایت عمومی تو ضیح بدم دونفر میخوان زندگی منو خراب کننو کردنباید از سر راهمبردارم ...

دربابه این مورد بدونید که تا خدا نخواد هیچ کس قدرت اینو نداره بهتون آسیب برسونه

پس با تضرع و اعتقاد قلبی از خداوند برای حذف افراد فاسد از زندگیتون کمک بگیرید

برای باطل کردن سحر و جادو طلسم و ...

سوره اعراف ،4 قل ،دعای عرفه ،آیت الکرسی،ی برگ برگ بو نصف استکان گلاب ،مقدار کمی زعفران بریزید تو آب و اینایی که گفتم به آب بخونید و این آب زمین نریزه،توی سرویس بهداشتی یا سینک نریزید 

با هر مقدار آب که خواستید مخلوط کنید و به مدت40 روز روزی 3 نوب در هر با به اندازه ی استکان بخورید 

دربابه این مورد بدونید که تا خدا نخواد هیچ کس قدرت اینو نداره بهتون آسیب برسونهپس با تضرع و اعتقاد ق ...

مرسی درسته با رضایت خدا نیست ولی اذن خدا هست

مثل تمام قوانی متافیزیکی و فیزیکی دیگه 

مثل این میمونه بگی چاقو بکشی خون نمیاد ربطی به اذن خدا نداره اتفاق میفته طبق قوانین  طبیعت و خون میاد