2777
2789
عنوان

خانما چرا بعد ازدواج قید دوستای صمیمیتونو میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 97 پست
ببینید تا کی میخاین زندگیو محدود کنید کشوهرتون کاری نونه اونیکه خیانت میکنه مطمعن باشید هزار نفر دیگ ...

چی بگم والا اینم هست

من خودم کلا اعتقادی به رفیق ندارم😂

رفیق دارما ولی زیاد نمبتونم صمیمی باشم خوشم نمیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون میترسن پات ب زندگیشون باز بشه و ناخواسته خیانتی رخ بده

شوهری ک خائن باشچبخای یا نخای با ی نفر دیگه هم بهت خیانت میکنه چ دوست چ پیر چ بچه متاسفانه تا اخر نمیشه محدود کرد زندگیو

من همیشه بیادت میمونم ...

چی بگم والا اینم هستمن خودم کلا اعتقادی به رفیق ندارم😂رفیق دارما ولی زیاد نمبتونم صمیمی باشم خوشم ن ...

من بعد اینکه دوستاماین حرکتو زدن کلا با ادما رفت و امد نمیکنم  سال هیچ رفیقی ندارم ک حتی باهاش دردودل کنم

دوست من تا باخواستگارش آشنا شد همه رو انفالو کرد و جواب ندادمنم قطع رابطه کردم گف تو دیوونه شدی دنبا ...

دختر عموم حتی جواب چشن روشنی بچش ک پیام دادم هم  نداد 🥺اون صمیمی ترین رفیقم بود

دختر عموم حتی جواب چشن روشنی بچش ک پیام دادم هم نداد 🥺اون صمیمی ترین رفیقم بود

خودت مجردی؟ ازدواج ک کردی توام محد نده بهشون

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
بخاطر اینکه بعضی دخترها چشم شور دارن یا اینکه شوهر دزد هستند به همین علت دوری و دوستی بهترهیه دوست د ...

چرا فک میکنید همه مثل دوستتن 

بنده تو عمرم خونه کسی نرفتم دوستام همیشه میومدن خونه ما غرورم اجازه نمیداد برم خونه کسی بیرونی یا خونه ما همیشه قرارمون بود من خونه خواهرمم هرچند ماه یکبار میرم خونه فامیل نمیرم فقط پیامی درارتباطم از نطر خانواده و و قیافه از همه دوستام سر ترم اینکه مجردم خاسته خودم بوده وگرن چیزی کاونا تو زندگی متاهلی دارن من تو خونه پدرم برام مهیاس و اینکه چشمم ب زندگی کسی نیست و شوهراشون همه در سطح خودشونن خوشبحت باشن من اصنب شوهراشون نگاه نمیکنم ک بخام بدزدم اگه با کسی بودم دلی بوده ک فک کنم اشتباه کردم لیاقت دوسداشتن و نداشتن

خودت مجردی؟ ازدواج ک کردی توام محد نده بهشون

عزیزم من بقدری مغرورم بعد این حرکت دوستام با هیچکس دیگه دوست نشدم و حاظرم نیستم با این چن نفر حتی صحبت کنم چ برسه به ب بی محلی بعد ازدواج 

بله مجردم ۳۲ سالمه و خودم فک کنم مسئولیت پذیر نیستم نتوستم زیر بار شوهر برم

عزیزم این مساله ربطی به فرهنگ پایین و ترس از چشم داشتن به شوهر و زندگی نیست

من با یه دوست صمیمی رابطه م رو قطع و با دوتا دیگه کم کردم

البته دلیلشم زشت بودن من یا زیبایی اونا نبود😂 سطحی نگاه نکن

یکی از دوستام که خیلیم صمیمی بودیم پیاماشو شوهرم بهم نشون داد که ایشون گذشته منو برای شوهرم فرستاده بوده. چندتا عکس (البته من قبل ازدواج تمام چیزهای لازم رو به همسرم گفته بودم و مشکلی نبود) اما این حرکت باعث حذف اون مثلا دوست از زندگیم شد

اون دونفر دیگه هم درک اینکه شرایط تغییر کرده و من کارهای بیشتری دارم رو نداشتن. دائم ادا اصول هاشونو باید تحمل میکردم که چرا ۳شب تو هفته مثل زمان مجردی باهم نیستیم (ما همه شاغلیم و روزها سرکاریم) منم ترجیح میدادم هفته ای یک بار با دوستام باشم و اول زندگی باهمسرم بگذرونم اوقات فراعتم رو

درکل دوست مجردی که درکی از زندگی متاهلی نداره و دائم میخواد بره رو اعصاب ادم و توقع داشته باشه اولویت زندگی باشه باید حذف شه و این ربطی به برداشت های شما نداره

همه چی در حد تعادل خوبه.