2777
2789
عنوان

امشب با همه دعوام شد جواب همه رو هم دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 127 پست
کلا قهرتون سره چیه؟

پارسال من خواستم طلاق بگیرم ، افریته خانم از خداش بود

فهمید من می‌خوام برگردم کلی دخالت بیجا کرد و تهش دعوامون شد گفت برگردی دیگه خواهرم نیستی

اما در کل خواهرم حسوده ‌و زندگی رو برا جهنم کرده از همون بچگی تا الان

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خواهرت حسادت داره فقط همین..چرا حالا دستپختت رو نمیخوره جای سواله؟🤔🤔 از زبون مادرت بکش بیرون ببین ...

واقعاا

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدای من ،خیلی تند رفتی،خیلی ،بعدا با فامیل چشم تو چشم میشی بچه ها با هرکی دوست دارن بازی میکنن تو دن ...

خواستم برم نزاشتن 

و اینکه بگم زن عموی نچسبم حواسش به دهنش نیست ی چندباری ناراحتم کرده بود اینبار دیگه جوابشو دادم که حد خودشو نگه داره

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خواستم برم نزاشتن و اینکه بگم زن عموی نچسبم حواسش به دهنش نیست ی چندباری ناراحتم کرده بود اینبار دیگ ...

اهان ،از قبل اگه کدورت بوده که هیچ،  مامانت واکنشش چی بود؟ ناراحت شد؟

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
اگه من جات باشم یه مدت کلا جایی نمیرم...نه خونه مادرم و نه خونه فامیل‌‌..بشین خونه خودت تا دیگه اذیت ...

پارت آخر تایپ شده ست ، اگه خونده باشی گفتم که از خدامه سالی یبارم نرم خونه بابام

ولی دلخوری و درگیری پیش میاره بابام

تنها راهم اینه از اینجا برم

به شوهرمم گفتم موضوع رو که باید جابجا بشیم

پارسال من خواستم طلاق بگیرم ، افریته خانم از خداش بودفهمید من می‌خوام برگردم کلی دخالت بیجا کرد و ته ...

وا..دیگه کلا نرو خونه مادرت...اگرم رفتی برو نیم ساعت بشین برگرد...فقط خودت برو‌.‌بچه رو بذار پیش باباش..قشنگ ثابت شد خواهرت حسوده..چون خودش طلاق گرفته

...
بیخیال عزیزم ،حالا یا مشکی یا ابی ،چه فرقی داره اخه ،به این فکر کن خواهرت مجرده دلش نازکتره بخاطر ای ...

نه بحث این نیست

بحث اینه من براش بی ارزشم حتی از من میزنن برا خواهرم

حالا شال رو هم گذاشتم مشما ببرم پس بدم به مامانم 

دختر خالم در این بین بچمو برد گردوند باز بچم نموند و اذیت کردبغل گرفتم چرخوندم فایده نداشتعصبی شدم ی ...

چرا بچه رو زدی حالا ؟

ولی جیگرم حال اومد 

هرچی بهت گفتن جوابشونو بده 

دیگه هم نرو پیششون 

اگه خواهر من به بچه من بگه مامانی پامیشم جرش میدم 😂

حد و مرز بذار برای خودت 

به دیگران این رو یاد بده که اگه دهنشون رو باز کردن و هرچی دلشون خواست گفتن یه جوابی هم حتما در ازاش میگیرن 

اینطوری هیشکی جرئت نمیکنه جلوت چیزی بگه 

به نظر من از اول میگفتی مادر فقط کسیه که بچه رو دنیا آوردهعلت اینکه غذاتو نمیخوره رو ازش بپرسبه این ...

بار ها گفتم ، بار ها و بار ها

حتی خواهرم گفت بیا بغلم مامانی به پسرم ، گفتم مامانش مرده تو بهش میگی مامانی ؟؟؟

سلامت جسمی و روحی منو داغون کردن بخاطر ی همچین آدم بیشعوری!

نه بحث این نیستبحث اینه من براش بی ارزشم حتی از من میزنن برا خواهرمحالا شال رو هم گذاشتم مشما ببرم پ ...

درکت میکنم، سعی کن کمتر بری ،کلا دختری که متاهل شده زیادبره خونه پدری بی حرمت میشه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
فامیل هیچوقت نه مشکل ادمو حل میکنه نه درد ادمو دوا میکنه ،بحث خانواده فرق داره ،اصلا خانوادتو پیش بق ...

مامانم اصلا براش مهم نیست و کاملا حق رو به خواهرم میده

خواهرت منو یادخواهرشوهر بزرگم میندازه ی آدم پر از عقده و کینه،میخواد خواهر باشه دوست باشه وقتی باعث ...

از اینجا میرم تا تموم بشه🙂

خواهرت حسادت داره فقط همین..چرا حالا دستپختت رو نمیخوره جای سواله؟🤔🤔 از زبون مادرت بکش بیرون ببین ...

میگم هرچیزی که از سمت من باشه ، دستپخت رو گفتم چون دیشب پیش اومد