2777
2789
عنوان

به نظرتون مشکل از منه یا تراپیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 27 پست
اون احمقه🫠😐حتما میخاد ک تو بهش مشاوره بدی چجوری با وجود ذوتا بچه ب عشق سابقش فک نکنه😂😂😂😂

همش میگه من عشق سابقمو هیچوقت فراموش نمیکنم بعد به من میگه بیخیال

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا ارزش نداره ناراحت باشی همه یک روزی میرن چه زنده چه مرده من اینو بعد چند سال که درگیر بودم متوجه ...

شما که از تراپیست هم بدتری. من چند روز به عروس شدنم زندگیم خراب شد یکسال فقط کارم اشک و گریس هرروز سرخاکشم کلی خاطره دارم بعد میگی ارزش نداره؟ کسی منو می‌فهمه که درک کنه

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
خیلی متأسفم عزیزم.خداوند موقع غم صبرشم میده.امیدورام صبرتو زیاد کنه.ببین عزیزم یه دارویی به اسم گذر ...

یکسال گذشته الان خیلی دلم تنگ شده خیلی بغض دارم😔

باید زن انتخاب میکردی جوابرمیگرفتی .چندسالته عزیزم

متولد۸۰

الهی بمیرم برای غم دلت

چه سخت 

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

اره یه جور میگه بیخیاااال دوست دارم خفش کنم اصلا گریه کردن من برای عجیبه میگه قوی باش گریه نکن خب مگ ...

اینجوری ک بدتر حالتو بد میکنه بی شرف بی وجدان احمق ریقو اومده تراپیست شده بری پیش رفیقت ننت شوهر خالت بهتر درکت میکنه