من نامزدم فوت شده بخاطر افسردگی شدید میرم پیش یکی مشاوره بعد طرف یه جوری میگه بیخیاااال نامزدتو فراموش کن انگار اتفاق کمی برا من افتاده بعد خودش متاهل ۲تا بچه داره هنوز برای من از عشق اولش که بهم نرسیدن (طرف زنده هست) میگه و حسرت میخوره میگه هنوز تو فکرشم بعد من که گریه میکنم بخاطر نامزدم میگه بیخیال بابا فراموشش کن یادگاریاشو بده بره کلا یه جوری حرف میزنه انگار خیلی چیز کمی برام پیش اومده تازگیا بدم میاد برم پیشش به نظرتون من حساس و عصبیم یا اون مورد داره؟میگع من بخاطر عشقم خیلی بیشتر از تو سختی کشیدم درحالی که عشقش زندس فقط ولش کرده رفته ولی نامزد من فوت شد خوب معلومه من داغ دیدم خیلی سخت تره
اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اصلا ارزش نداره ناراحت باشی همه یک روزی میرن چه زنده چه مرده من اینو بعد چند سال که درگیر بودم متوجه ...
شما که از تراپیست هم بدتری. من چند روز به عروس شدنم زندگیم خراب شد یکسال فقط کارم اشک و گریس هرروز سرخاکشم کلی خاطره دارم بعد میگی ارزش نداره؟ کسی منو میفهمه که درک کنه
اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔