زرقشنگ،شوخشنگ مدیر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 6937 عنوان امشب با همه دعوام شد جواب همه رو هم دادم | مشاهده متن کامل بحث + 3502 بازدید | 131 پست سلامبچه ها موضوع خیلی خیلی طولانیه از قبل تایپ شدهلطفاً صبوری کنید ، زود به زود میزارمفقط خوندین لایک کنید بفهمم برا خودم نمیگمواقعا نیاز به همدرد دارم نیاز دارم درک بشمخستم خیلی خستمپارت اول پست بعد من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋 1403/10/14 | 23:42 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زرقشنگ،شوخشنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 6937 خدا نکنه عزیزم ،درک میکنم درگیر بودن با خانواده چه حسی داره ، مطمئنم وجود من و تو دلیلی داره که تو د ... مرسی مهربونم زنده باشی♥️♥️🫂🫂 من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋
سازسرنوشت عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 18584 مرسی مهربونم زنده باشی♥️♥️🫂🫂 عزیز دلی ❤❤❤ اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی ممنون پدرجان (:
زرقشنگ،شوخشنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 6937 خواهرت حسادت داره فقط همین..چرا حالا دستپختت رو نمیخوره جای سواله؟🤔🤔 از زبون مادرت بکش بیرون ببین ... اصن غذا نمیپزه ک من چیزی گفته باشم از دست پختش فقط بخور و بخوابه 🥴 من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋
اردشیردرازدستم عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 18852 عشقم چرا خودتو انقد اذیت میکنی 🥲رابطتتو خیلی کمرنگ کن با خانوادت والا هیچی مهمتر از آرامش نیس منم الآن فعلا تو قهرم 😑کاش میشد از خانواده هم طلاق گرفت 😂اما خواهرت خیلی میخاره 🥴🙄برا این شوهر جور کن بره 😐
زرقشنگ،شوخشنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 6937 عشقم چرا خودتو انقد اذیت میکنی 🥲رابطتتو خیلی کمرنگ کن با خانوادت والا هیچی مهمتر از آرامش نیس منم ا ... از اینجا بریم درست میشهتو چرا تو قهری؟😂😂😂شوهر نمیکنه من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋
اردشیردرازدستم عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 18852 از اینجا بریم درست میشهتو چرا تو قهری؟😂😂😂شوهر نمیکنه آره خیلی چیزا درست میشه من ماجراش مفصله 😕
مستشار۷۷ عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 937 آره گلمی برادر کوچیکتر از خودم داشتم ک ۸ سالگی تصادف کرد فوت شد۳ سال بزرگتره ۲۷ سالشه و کاملا بی عقل ... آخییییی💔💔💔💔💔خدا صبرتون بده عزیزم.علت حسودی خواهرتون به شما چی یه دقیقا؟!؟! شما زیباتر هستی؟ یا مثلا از بچگی بهره هوشی بالاتری داشتین؟ فقط سوال شد. غروب شد و 🌅 دوباره قلب من❤ پر از ترانه شد🎼🎶 غروب آمد 🌅و هوا هوای عاشقانه شد🏝🏖😌
زرقشنگ،شوخشنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 6937 آخییییی💔💔💔💔💔خدا صبرتون بده عزیزم.علت حسودی خواهرتون به شما چی یه دقیقا؟!؟! شما زیباتر هستی؟ یا ... مرسی مهربونم 💖 نه من زیباتر نیستم اون زیباتره حتی خواستگار های بیشتری دارهدقیقا نمیدونم چرا حسادت میکنه... همیشه همینطور بوده نسبت به من من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋
niiiimmmm20004 عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 204 منم دعوا زیاد می کنم البته کم ولی بد تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت
زرقشنگ،شوخشنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 6937 منم دعوا زیاد می کنم البته کم ولی بد خخخخخ خطری من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋
niiiimmmm20004 عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 204 خخخخخ خطری نگاه کلن دلم هم گرفته خیلی فشار روحی دارم تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت
niiiimmmm20004 عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 204 نگاه کلن دلم هم گرفته خیلی فشار روحی دارم هم اینا باعث دعوا و عصبانیت میشه تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت