2777
2789
عنوان

بچم سرسفره مارو اذیت میکنه

772 بازدید | 61 پست

2ساله و 4ماهشه

غذا رو میارم

اول شروع میکنه همش میگه از بشقاب مامان بردارم

از بشقاب بابا بردارم برمیداره میریزه تو بشقاب خودش

بعد موقع خوردن یه عالمه میریزه رو سفره

همش خودشو عقب جلو میکنه همه ی غذارو میچسبونه به شلوارش

بعد میگه بغل بابا بشینم بابا غذا بده

بغل مامان بشینم مامان غذا بده

از اول که سفره میندازم یعنی یک لحظه اروم نیست

غذا رو کوفت ما میکنه

مخلفات که جرات ندارم بیارم

مثلا یه بشقاب سبزی میارم

همش برمیداره میریزه تو بشقاب منو و باباش

هی سفره رو دور میزنه

میگه من خورشت بریزم من برنج بریزم

بعد ول نمیکنه اینقدر ادامه میده همه چی رو بهم میریزه

واقعا غذا از گلمون پایین نمیره 

همه ی این رفتارارو هم تند تند انجام میده

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

نازی

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غذاشو زودتر بدین ،بخوابونیدش

تنها راه حل فکر کنم همینه، خیلی شیطون نیست؟؟؟ 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

دقیقا ۴ ساله همین وضعیت منه تازه ۲ تا هم هستن بخدا سرپا غذا میخوریم یعنی سالاد میذارم وسط انقدر دست میکنن توش یه وضعی هر چی ۲ تا ۲تا شبیه هم سر سفره است بعدش بازم دعوا میکنن

عزیزم طول روز یکم اسباب بازی کوچولو بدین بهش ، با یه قاشق مناسب . چند تا ظرف پلاستیکی تا از ظرفی به ظرف دیگه بریزه 

چند روز اینکارو بکنین تمایلش کمتر میشه 

بعدش سر سفره بگین میریم بعد غذا قاشق بازی 

تنها راه حل فکر کنم همینه، خیلی شیطون نیست؟؟؟

ن اتفاقا باهوشه اجازه بده براتون غذا بکشه 

هرچند کثیف کاری میکنه  ولی اعتماد به نفسشون بالا میره 

چون تو سِنیه که دوس داره استقلالشو نشونت بده

بچه است بچهوقتی این کارو میکنه دستتو براش تکون بده بگو نه نه نه کارت بدهیا خودتو ناراحت نشون بده با ...

همین کارو میکنیم، استرسی میشه تند تند میگه باشه الان گوش میدم صبرررکن آهااا، خوبه؟ خوبه؟ باز انجام میده، خیلی هم ناراحت میشی میگه چی شددده چی شددده چرا ناراحتی اشکال نداره.... 

ن اتفاقا باهوشه اجازه بده براتون غذا بکشه هرچند کثیف کاری میکنه ولی اعتماد به نفسشون بالا میره چون ...

اره زیادی باهوشه، من خیلی مشکل ندارم، باباش خیلی عصبی میشه اخرش داد و بیداد میکنه ول میکنه میره، بچه بیچارمم خیلی غصه میخوره از رفتار باباش