2777
2789
عنوان

امشب با همه دعوام شد جواب همه رو هم دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3503 بازدید | 131 پست
دختر خالم در این بین بچمو برد گردوند باز بچم نموند و اذیت کردبغل گرفتم چرخوندم فایده نداشتعصبی شدم ی ...

خدای من ،خیلی تند رفتی،خیلی ،بعدا با فامیل چشم تو چشم میشی بچه ها با هرکی دوست دارن بازی میکنن تو دنیای خودشونن ،حق میدم بهت از کارای بچه خسته شده باشی ولی کاش همون موقع که دیدی خیلی اذیت میکنه اروم عذرخواهی میکردی و زنگ میزدی بیان دنبالت و میرفتی

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن اصلا من فقط دلخور این شدم دو روز بی وقفه زحمت کشیدم تا مامانم اومد خوشحال بشه و خیالش راحت بشه و ف ...

بیخیال عزیزم ،حالا یا مشکی یا ابی ،چه فرقی داره اخه ،به این فکر کن خواهرت مجرده دلش نازکتره بخاطر این اول از اون سوال کرد 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

به نظر من از اول میگفتی مادر فقط کسیه که بچه رو دنیا آورده

علت اینکه غذاتو نمیخوره رو ازش بپرس

به این روند ادامه بدی معده و خودت داغون میشید

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
آره ، وقتی اون جلو فامیل غذای دست منو نمیخوره و با صدای بلند میگه چرا نمی‌خورم وقتی اون تیکه میپرونه ...

فامیل هیچوقت نه مشکل ادمو حل میکنه نه درد ادمو دوا میکنه ،بحث خانواده فرق داره ،اصلا خانوادتو پیش بقیه خراب نکن ،تو خلوت هرچی میخوای بگو ولی پیش غریبه اصلااااا و ابداااا

حتما بین شما و خواهرت مشکلاتی بوده از قبل که این رفتارا رو میکنه ، اینکه کارش بچگونس اصلا توش شکی نیست ،شما سعی کن بزرگوار باشی ،اهمیت نده ،الان من به این فکر میکنم مادرت اون شب چه حالی داشته ، بین این بحث و حرف و حدیث 

پست دومه تایپ شدست اسکرین نیست

خواهرت منو یادخواهرشوهر بزرگم میندازه ی آدم پر از عقده و کینه،میخواد خواهر باشه دوست باشه وقتی باعث ناراحتیته فقط فاصله بگیر 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
فقط این و متوجه شدم که خیلی خیلی حساسی هستی

ببین چکارم کردن که تا استخون رفتم حساس شدم💔

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

وای اون خواهر نیست دشمن خونیه چقد حرص خوردم خوب کردی جوابشونو دادی

سر از قهر بودنش در نمیارم 

چرا ولم نمیکنه کلا ... واقعا نمیفهمم

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خاهرت چن سالشه اسیفقط اینو بگم هرجا حس کردی اگه بری بچت اذیتت میکنه نرو اگه رفتی دیدی اذیتی برگرد تا ...

خواهرم ۲۷

خواهر خدا بچتو نگه داره برات وقتی ۳ ساله میشن بچه ها خییییلی اذیت کن تر میشن 😔😔😔😔

حق داری عزیزم متاسفانه بعضی ها سیاست دارن مثل خواهرت و آدم های ساده و حرص و جوشی رو اذیت میکنن و همش ...

راستش از دست خانوادم می‌خوام برم از اینجا

بااینکه خیلی خانواده شوهرم رو دوست دارم و واقعا وابستشونم سختمه برم از پیششون ولی از دست خانوادم می‌خوام برم:)

حسادت رو که بار ها و بار ها آشکارا بروز داده 

کار خوبی کردی

حس میکنم سر دلم خالی شده یکم💔🙂

مخصوصا جواب زن عموم رو دادم بیشتر دلم خنک شد 

حس میکنم سر دلم خالی شده یکم💔🙂مخصوصا جواب زن عموم رو دادم بیشتر دلم خنک شد

هیچیو ک‌نمیبینن

فقط زر الکی میزنن

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂