2777
2789
عنوان

به نظرتون مشکل از منه یا تراپیستم

286 بازدید | 27 پست

من نامزدم فوت شده بخاطر افسردگی شدید میرم پیش یکی مشاوره بعد طرف یه جوری میگه بیخیاااال نامزدتو فراموش کن انگار اتفاق کمی برا من افتاده بعد خودش متاهل ۲تا بچه داره هنوز برای من از عشق اولش که بهم نرسیدن (طرف زنده هست) میگه و حسرت میخوره میگه هنوز تو فکرشم بعد من که گریه میکنم بخاطر نامزدم میگه بیخیال بابا فراموشش کن یادگاریاشو بده بره کلا یه جوری حرف میزنه انگار خیلی چیز کمی برام پیش اومده تازگیا بدم میاد برم پیشش به نظرتون من حساس و عصبیم یا اون مورد داره؟میگع من بخاطر عشقم خیلی بیشتر از تو سختی کشیدم درحالی که عشقش زندس فقط ولش کرده رفته ولی نامزد من فوت شد خوب معلومه من داغ دیدم خیلی سخت تره

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تراپیست وظیفه اش تو رو درک کنه نه تو روبا خودش یا بقیه مقایسه کنه مطمینن باید جور دیگه ای برخورد کنه تا زمانی که وضع روحیت پایدار تر بشه پله به پله اگه واقعا دوسش نداری ز

یکی دیگه رو انتخاب کن

در ضمن تسلیت میگم خیلی متاسفم🥲💔🖤🖤

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

این چجور مشاوره یه که میاد از روابط خودش میگه 

مشاورت رو عوض کن 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

خیلی متأسفم عزیزم.خداوند موقع غم صبرشم میده.امیدورام صبرتو زیاد کنه.ببین عزیزم یه دارویی به اسم گذر زمان خیلی از ناراحتیا و غم‌های مارو کم میکنه.من نمیگم فراموش میکنی ولی به مرور دیگه مثل روزای اول داغش تازه نیست.امیدوارم حالت خیلی زود خوب بشه.اگر صلاح میدونی مشاورتو عوض کن

تموم زندگیم خدا

مشاوره و روانشناس و روانپزشک و تراپیست تا دلت بخواد زیاد...

با سوادشون خیلی خیلی خیلی کم...

شیش تا مشاوره و روانشناس و روانپزشک جورواجور طی چند سال برای برادرم که افسردست امتحان کردیم یکی از یکی بدتر یکی از یکی پر ادعا تر...یکی نفهمید درد داداشم چیه بشینه باش حرف بزنه و درک کنه فقط ...

بعد وقتی اینجا پیشنهاد مشاوره و روانشناس میدن من فقط می خندم البته یه خنده ی تلخ  که آدما به طرز عجیبی خیلی رو مشاورا حساب باز می کنند 

نمی دونن اونا هم یکی مان همین...فقط مجوز دارن 

خیلی رفتار تراپیستتون عجیب و غیر حرفه ایه. اصلا ايشون نبايد راجع به مسائل شخصی خودشون با شما صحبت کنه. بعد اینکه شما نیاز به کمک دارید که از مراحل سوگ عبور کنید و این راهش نیست...

به تراپیست خانم مراجعه کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مشاوره و روانشناس و روانپزشک و تراپیست تا دلت بخواد زیاد...با سوادشون خیلی خیلی خیلی کم...شیش تا مشا ...

مشاور خوب هم‌ دیدم،بد هم دیدم.

انشالله همیشه خوباش در مسیر زندگیتون قرار بگیره.

من مشاوری دیدم که عمیقا درک میکنه طرفو و حرفه‌ای مشکلشو حل میکنه

تموم زندگیم خدا

طرف مرده؟

اره 

یه جور میگه بیخیاااال دوست دارم خفش کنم اصلا گریه کردن من برای عجیبه میگه قوی باش گریه نکن خب مگه من دست خودمه گریه کنک

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔